Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Πρωτοσέλιδα, στο κέντρο της Σαρακοστής


Προχωράμε προς το μέσο της σαρακοστής και οι περισσότερες εφημερίδες σπεύδουν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα.
 Τα αδιέξοδα της οκονομικής πολιτικής απεικονίζονται ίσως στην φράση του Γ. Στουρνάρα "Πάρτε τα κλειδιά του υπουργείου και πηγαίνετε να συνεχίστε την συζήτηση με τον κ. Τσίπρα!"..  (Το Βήμα) είπε στους τροικανούς ο υπουργός! Μπαμπούλας για την τρόικα βρέθηκε, μισθός για την τσέπη μας δεν φαίνεται, μιας και όπως μας πληροφορεί η Καθημερινή ο Βρούτσης κατεβάζει τον κατώτερο μισθό - όπου υπάρχει υψηλή ανεργία...δηλ. παντού - στα 439,50 ευρώ ΜΙΚΤΑ! 
 Να σας θυμήσουμε ότι στην ΠΓΔΜ ο μέσος μισθός είναι στα 509ευρω μικτά!!!
 Τα περισσότερα πρωτοσέλιδα μας θυμίζουν τα πρωτοσέλιδα του περασμένου Νοέμβρη. Τότε που υπήρχε διάχυτη η αγωνία για το αν θα πάρουμε την δόση.
 Ακολούθησαν πανηγυρισμοί που θύμισαν τους πανηγυρισμούς του euro-2004 και χιλιάδες αναλύσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας. Αυτοθαυμασμός του Σαμαρά - που τα μίλησε με τον Θεό - ειρωνίες προς την αντιπολίτευση από τον bravo-Simos και το war-room και να τέσσερις μήνες μετά, μια από τα ίδια...
 Με την κυβέρνηση να χαρίζει εκατοντάδες εκατομμύρια (Ο ΔΡΟΜΟΣ) στους εργολάβους... τον Λάτση να παριστάνει τον ... Βγενόπουλο... (ΧΩΝΙ) και το τέταρτο μνημόνιο να είναι προ των πυλών(ΑΥΓΗ).
 Πολλές και οι αναφορές για τον Μανιτάκη. "Γιατί δεν απολύετε τους επίορκους και τους τεμπέληδες" αναρωτιέται η τρόικα και η πρώτη σκέψη απάντηση είναι .. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!
 Τελειώνοντας, είναι πολύ σοβαρή η προσπάθεια, επανααγιοποίησης του Κ.Καραμανλή του Β! (REAL) και προφανώς το σύστημα κατασκευάζει ένα δυνατό χαρτί, τώρα που είναι σίγουρο ότι το χαρτί Σαμαρά...  καίγεται.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

















Δεν υπάρχουν σχόλια: