Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Η ΠΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ … «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ»







                                                                                                                                                                                                                      Πάρος, 09/11/2013

(Αποκαλυπτικό Δημοσίευμα του «ΕΘΝΟΥΣ» για τον Αρτέμη Σώρα στη διεύθυνση : http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63867784


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ...ΑΡΤΕΜΗΣ       ΣΩΡΑΣ 

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 5 Νοέμβρη, γίναμε θεατές ενός απίστευτου «Θεατρικού Δρώμενου» με πρωταγωνιστές τον Αρτέμη Σώρα και τους υποστηρικτές του, ενώ στο ρόλο των «αμήχανων» θεατών οι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Να μην ξεχάσουμε και τους παρατηρητές -  χειροκροτητές του «Αρτέμη».

Εντυπωσιακή ήταν η στάση της Πλειοψηφίας, που εμφανίστηκε χωρίς Εισήγηση, χωρίς Άποψη, χωρίς καν την, έστω και ανεπίσημη γνωμοδότηση κάποιου δικηγόρου (μιας και ο Δήμος δεν διαθέτει πια δικό του).  Φοβόντουσαν μάλλον να πάρουν ξεκάθαρη θέση γιατί κάποιοι, ενδόμυχα ίσως, συμφωνούσαν με τις προτάσεις του Αρτέμη. Γι αυτό και δέχτηκαν να συνομιλήσουν  μέσω Skype με τον ίδιο τον Σώρα, για να ενημερωθούν(;) δήθεν από πρώτο χέρι. Δεν μας εκπλήσσει η στάση τους γιατί είναι για μας  σαφές ότι αρκετοί  από αυτούς, και όχι μόνο, είναι οπαδοί της Κυβερνητικής Πολιτικής για τη «Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα-ΣΔΙΤ», που μαθηματικά οδηγεί  τους Δήμους στο ξεπούλημα στα Ιδιωτικά Συμφέροντα.

Καταλαβαίνουμε την «αμηχανία» τους, μιας και έρχονται εκλογές και η ύπαρξη ακροατηρίου έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Δεν θέλανε να απογοητεύσουν κανένα από τους οπαδούς του Αρτέμη, παρ’ όλο που οι προτάσεις του και τα εν λευκώ πληρεξούσια που ζητούσε, είναι κάτι παραπάνω από δεσμευτικά, μιας και δένουν χειροπόδαρα τον Δήμο στο Άρμα του «επενδυτή».  

Τα σχέδια τους όμως τα χάλασε η ξεκάθαρη στάση της ΚΕΠΠ που ανέλυσε τις θέσεις και επιδιώξεις των «επενδυτών», κατάγγειλε όλες αυτές τις μεθοδεύσεις, και πρότεινε την απόρριψη των προτάσεων του Αρτέμη Σώρα.

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για νέα επαφή με τον Αρτέμη για να του ζητηθούν περισσότερες διευκρινήσεις, κρίνουμε ότι δεν είναι τίποτε άλλο από μία  κίνηση για να κερδηθεί χρόνος και να μπορέσει να επανέλθει ο Αρτέμης, καθώς μια αρνητική απόφαση θα του έκλεινε ουσιαστικά και οριστικά το δρόμο. 
                                                                     #


Δεν υπάρχουν σχόλια: