Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού : Κλιμάκιο Γιατρών στη Μάρπησσα.




Το Σαββατοκύριακο μετά από πρόσκληση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΡΠΗΣΣΑΣ, επισκέφτηκε το Νησί μας Κλιμάκιο Γιατρών του ΜΚΙΕ, αποτελούμενο από μία  Παιδίατρο, μία Παιδίατρο-Νεογνολόγο, έναν Ωτορινολαρυγγολόγο και δύο εθελόντριες Γραμματειακής Υποστήριξης. 

Οι εθελοντές/ριες του Κλιμακίου εξέτασαν Δωρεάν πάνω από 180 παιδιά και ενήλικους.
Φάνηκε για άλλη μια φορά και αποδείχθηκε ότι, τέτοιες πρωτοβουλίες αλληλεγγύης βοηθούν πραγματικά τους Πολίτες της Πάρου, εκεί που η Ανάλγητη Κυβερνητική Πολιτική αρνείται ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ να παρέμβει. 
Για άλλη μιά φορά Συγχαρητηρια στις Γυναίκες της Μάρπησσας για το Κοινωνικό Εργο που παράγουν. Αυτές είναι οι προσπάθειες που χρειάζονται την ενίσχυση της Δημοτικής Αρχής, γιατί απευθύνονται στο Σύνολο της Παριανής Κοινωνίας ,που τις έχει τόσο πολύ ανάγκη.

Παραθέτουμε την Ευχαριστήρια Ανακοίνωση του Συλλόγου προς το  Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και τους χορηγούς που βοήθησαν στην επιτυχία αυτής της Κοινωνικής Πρωτοβουλίας.



O Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας ευχαριστεί θερμά το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού για την πολύτιμη και σημαντική βοήθεια που προσέφεραν στους κατοίκους του νησιού μας,  για μια ακόμα φορά ο αριθμός των ατόμων ( μικρών και μεγάλων) που εξετάστηκαν ήταν πολύ μεγάλος και αποδεικνύει το σοβαρότατο πρόβλημα της δωρεάν υγείας που υπάρχει στο νησί μας.
Ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια τους την Blue Star Ferries, το ξενοδοχείο Corali, το ουζερί Χάλαρης, την ταβέρνα ¨ τα 5Φ¨, την ταβέρνα ¨Άννα και Γιώργος¨,την κυρία Μαρία Αλιπράντη(επιμέλεια αφίσας) καθώς και την Τοπική Κοινότητα Μάρπησσας.
Επίσης Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΜΚΙΕ για το φαρμακευτικό υλικό που μας έφεραν. Τα φάρμακα θα δοθούν στο γηροκομείο Πάρου, στο Κέντρο Υγείας αλλά και σε ευπαθείς ομάδες του νησιού μας. Επίσης τα κουτιά γάλατος που αφορούν παιδιά 6-12 μηνών θα δοθούν όπου υπάρχει ανάγκη.
 
 
Το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: