Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΛΑΜΙΑ : ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ». ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.



Δευτέρα 7 Οκτώβρη, αργά το βράδυ Εισαγγελέας και Αστυνομία έκαναν επιδρομή στο υπό κατάληψη ΕΠΑΛ Λαμίας και συνέλαβαν 20 Μαθητές και τους έστειλαν στο Αυτόφωρο. Από αυτούς οι 3 μαθητές του ΕΠΑΛ καταδικάστηκαν σε 20 μέρες φυλάκιση με την κατηγορία της διατάραξης υπηρεσιακής ειρήνης κατά συναυτουργία !!!!!  ενώ άλλοι 3 μαθητές από άλλα σχολεία σε 4 μήνες με 3ετή αναστολή. Σημειώνεται ότι η ποινή των 20 ημερών είναι μη εφέσιμη και θα ακολουθεί τους τρεις μαθητές για όλη τους τη Ζωή.  
Οι εφαρμοστές της Ανάλγητης Μνημονιακής Κυβερνητικής Πολιτικής δεν ορρωδούν να καταδικάσουν ανήλικα παιδιά σε μη εφέσιμες πηγές και να τους στιγματίσουν. Βρήκαν ,σε αυτά τα παιδιά, το αντίπαλο δέος για να εφαρμόσουν την γνωστή τους Θεωρία για τα Δύο Άκρα. Κυνηγάμε μεν (;) ετεροχρονισμένα τη ΧΑ, ας κτυπήσουμε τους ανήλικους μαθητές, που άλλωστε είναι γνωστοί «εξτρεμιστές»  και «τρομοκράτες».
Η αντίδραση της Τοπικής Κοινωνίας  ήταν άμεση, με Συγκέντρωση και Πορεία στους δρόμους της Λαμίας. Διαβάστε και δείτε το σχετικό video από το : www.LamiaReport.gr.

Λαμία: Ο Εισαγγελέας Εφετών έχει τώρα το λόγο για την καταδίκη των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ - ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 08:15
Εκτύπωση PDF
Στα χέρια του Εισαγγελέα Εφετών Λαμίας κ. Παναγιώτη Χρυσοβέργη είναι πλέον η τύχη των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ, που καταδικάστηκαν προχθές από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, μετά την σύλληψή τους για κατάληψη στο χώρο του σχολείου.

Αξίζει να σημειωθεί η ποινή φυλάκισης των 20 ημερών, που τους επεβλήθη από το δικαστήριο, δεν είναι εφέσιμη και θα τους ακολουθεί για όλη τους τη ζωή.

<< Ο μόνος δρόμος που μπορούσαμε να ακολουθήσουμε ήταν να ζητήσουμε από τον Εισαγγελέα Εφετών να ασκήσει ο ίδιος Έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης και αυτό πράξαμε...>>, δήλωσε στο LamiaReport η δικηγόρος Νάντια π. Γώγουλου η οποία είναι συνεργάτης στο γραφείου του ποινικολόγου Γιώργου Δούμα.

Χθες το πρωί το ψιλόβροχο δεν εμπόδισε μαθητές, καθηγητές, δασκάλους και γονείς να διαμαρτυρηθούν για την πρωτοφανή αυτή απόφαση έξω από τα Δικαστήρια και τους κεντρικούς δρόμους της Λαμίας, με κεντρικό σύνθημα: "Η τρομοκρατία δεν θα περάσει"  - Δείτε το βίντεο:



 πηγη: http://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=82308

Δεν υπάρχουν σχόλια: