Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Πρωτοσέλιδα Συμπολιτευόμενης ...Αντιπολίτευσης!

Αντιπολίτευση στην κυβέρνηση κάνει ο Βενιζέλος, όποτε δήλωσε "παρών" και ο Φώτης.
 Αντιπολίτευση στην τρικομματική και κυρίως στον Βενιζέλο και στον Φώτη, κάνει ο Σαμαράς που δηλώνει και αντιμνημονιακός.
 Βλέπετε όσο και αν φτιάχνουν δημοσκοπήσεις και βάζουν τον Πρετεντέρη να τσιρίζει να μην ψηφίσει κανένας Συριζα, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
 Φοβούνται την κατάρρευση την λαική οργή, το καζάνι που σιγοβράζει.
 Στα "ΝΕΑ" διαβάζουμε ότι ο Ταγιπ δήλωσε ότι "Μόνο ο Αλλάχ θα σταματήσει την πορεία της Τουρκίας.... ¨ Στην Ελλάδα ο Αντώνης το έχει λύσει το πρόβλημα με τον Θεό. Όχι μόνο του έχει μιλήσει, αλλά ο Θεός του απάντησε κιόλας!
 ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΑΡΧΟΝΤΕΣ; Αλήθεια ποιού θεού; γιατί μάλλον σε κάποιον δικό τους, άγνωστο σε εμάς θεό απευθύνονται και στήνουν διαλόγους... ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ!
 Το ΕΘΝΟΣ επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της ΟΛΜΕ !!! Και έχει αρχίσει ανένδοτο κατά του ναζιστικού μορφώματος... Αν υποψιαστώ - από τα συμφραζόμενα - ότι ο Μπόμπολας έγινε ΔΗΜΑΡ..... 
 Πάντως την επόμενη της έκθεσης του ΔΝΤ.... προσπαθούν να ξεχάσουν. Είτε με φοροδιαφυγή, είτε με απολύσεις, είτε με ... προσλήψεις... Το Greek success story μετατρέπεται σε ευρωπαϊκό και τα στοιχεία δείχνουν ότι ανάκαμψη μόνο με greek statistics θα βλέπουμε. 
 Την φτώχεια την έφεραν για να μείνει - σε μας - και την ανάκαμψη θα την φέρουν μόνο για αυτούς.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ











Δεν υπάρχουν σχόλια: