Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Επείγον αίτημα Ερντογαν προς Ελληνική κυβέρνηση

Την απόσπαση των Μπάμπη Παπαδημητρίου, Άρη πρωτοσάλτε, Γιάννη Πρετεντέρη, Όλγας που Τρέμει, Παντελή Καψή, Παύλου 902 αριστερά στον Τσίμα, καθώς και μια σειρά από αρθογράφους των Ελληνικών ΜΜΕ  σε Τούρκικα ειδησεογραφικά κανάλια και εφημερίδες.
 Στόχος η μεταφορά τεχνογνωσίας προς τους τούρκους συναδέλφους τους  ώστε να καταλάβουν οι Τούρκοι που διαδηλώνουν, ότι αιτία για τα προβλήματα που έχουν είναι οι ίδιοι και όχι ο Ερνογάν και οι επιχειρηματίες που χτίζουν σε πάρκα και πλατείες!
 Η πληρωμή θα γίνει με παραχώρηση των διοδίων της Νέας γέφυρας του Βοσπόρου στον Όμιλο Μπόμπολα, καθώς και ενός ορυχείου της ELDORADO GOLD στην μικρασιατική ακτή στον ίδιο Έλληνα επιχειρηματία.
 Επίσης θα δοθεί άδεια ελεύθερης διέλευσης στα μονοπύθμενα του Αλαφούζου από τα στενά του Βοσπόρου καθώς και η δωρεάν διάθεση άλλων 10 τουρκικών σήριαλ.
 Επίσης ειδοποιήθηκε ο ΑΝΤ1 ότι σταματάει η σειρά "Σουλειμάν ο μεγαλοπρεπής" γιατί αυτό ο μικροπρεπής ηθοποιός διαδηλώνει κατα του Ερντογάν τρείς μέρες τώρα και θα το φάει το κεφάλι του....
 Αυτά... αμα μας κατέβει κανένα ..νεώτερο θα σας το πούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: