Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Πρωτοσέλιδα... Νέα Σεισάχθεια... ή στο βάθος Πλατεία Ταξίμ!

 - Νέα Σεισάχθεια ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ "δείτε εδώ" και είναι θέμα σε αρκετές εφημερίδες. 
- Η τρικομματική σε απάντηση φέρνει νέο νόμο ρυθμιση-κατάργηση ουσιαστικά -του Νόμου Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά! Αποκαλυπτικός ο ρόλος της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ" - Ψυχάρης - που αυτή την κατάργηση την κάνει πρωτοσέλιδο-ύμνο!!
-  Με φόντο τις διαδηλώσεις σε όλες τις πόλεις της Τουρκίας. Όσο και αν καταπιεζόταν ο λαός και φοβόταν τις φυλακίσεις και τις εκτελέσεις, η οργή κάποια στιγμή δεν κρατιέται με τίποτα. Ας το σκεφτούν οι μιμητές του Ερντογάν - τον είχαν και για πρότυπο ανάπτυξης τρομάρα τους - καθώς και οι ακροδεξιοί υποστηρικτές του που κυριολεκτικά έχουν λυσσάξει. Με μπροστάρη το Βουλγάρικο! defencenet "δειτε εδω!!" και την γνωστή ακροδεξιά συμμορία να υποστηρίζουν την καταστολή - όπως κάνουν άλλωστε και εδώ! -. 
 Περισσότερο και από τον Ερντογάν και τον Σαμαρά φοβούνται μια εξέγερση, γιατί τότε θα φανεί η γύμνια τους και ο ρόλος που παίζουν.
-  Όσο για το ερώτημα που υπάρχει σε μερικές εφημερίδες της τρικομματικής "που θα βρείτε τα λεφτά;"  - για να επανέλθουμε - η απάντηση που έπρεπε να ειπωθεί είναι "εκεί που τα βρίσκεται εσείς και τα δίνεται στους τοκογλύφους και στους εντιμότατους φίλους σας"! 
 ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

















Δεν υπάρχουν σχόλια: