Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Πρωτοσέλιδα.... με θεάματα.. χωρίς Άρτο!

 Όταν κατέβαζε ο Μανώλης Γλέζος την ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη, την επομένη η εφημερίδες της εποχής, μίλαγαν για "εγκληματίες" που αντί να στέκονται στο πλάι των φίλων μας Γερμανών που βοηθούν την χώρα, προβαίνουν σε κινήσεις "εγκληματικές που καταστρέφουν την χώρα".
 Αυτοί που "αγαπούσαν" την χώρα, είχαν σταθεί δίπλα στον κατακτητή και πίστευαν ότι στη "Νέα τάξη πραγμάτων" δεν χωρούσαν πατριωτικές πράξεις.
 Αυτοί που αντιστεκόντουσαν, "μισούσαν¨την χώρα και το "καινούργιο". Ο πρωθυπουργός μάλιστα "εξαγγέλει μέτρα κατά των ταραξιών"!!
 Χθες ο Σαμαράς σε έναν καλοπαιγμένο θεατρικό μονόλογο, αδιαφορώντας για την τραγωδία που ζει ο μισός Ελληνικός Λαός, προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. 
 Των παράνομων προσλήψεων, των ρουσφετιών τύπου μουσείου της Ακρόπολης - με τους Καλαματιανούς ψηφοφόρους του - των πάρτι που έχουν στήσει πάνω στη Δημόσια περιουσία οι εντιμότατοι φίλοι του.
 Χειροκροτήθηκε από χειροκροτητές της Χρυσής Αυγής, έσπειρε μίσος και διχασμό. Μικρός ηγετίσκος της Πολιτικής 'Ανοιξης σε διατεταγμένη υπηρεσία, έχασε την ψυχραιμία του. 
 Κύριο θέμα στις εφημερίδες σήμερα το θεατρικό του Αντώνη. Από θεάματα καλά πάμε! Από Άρτο;
ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ












Δεν υπάρχουν σχόλια: