Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Πρωτοσέλιδα : Κατακούτελα το Μνημόνιο 4, από μια κυβέρνηση..Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

 Ένα άρθρο με άπειρους νόμους, στο νέο μινι-Μνημόνιο - προάγγελο ενός μεγαλύτερου - όπου και οι απολύσεις, και οι ρυθμίσεις στα δάνεια και τα χαράτσια και η φορολογία των 18αρηδων και οι αλλαγές στο ΦΠΑ και .. και και....Να είμαστε καλά να μας θυμόμαστε.      Το ποντίκι που βρυχάται πήγε να παραστήσει ο Βενιζέλος να πει ότι είναι και αυτός εδώ ρε αδερφέ...  μπας και μαζέψει το ποσοστό του και καταφέρει να μπει στην βουλή το κόμμα του.. αλλά του τράβηξαν το αυτί και το βούλωσε. 
Κατέβηκαν οι "ηγέτες" και στήθηκαν μπροστά από την ταμπέλα της "ΑΒΑΞ J&P" - και έκαναν δηλώσεις! Σχετική φωτο στην πρώτη σελίδα της "Καθημερινής" 
Κάτι σαν τις δηλώσεις στην "μικτή ζώνη". Θα βγαίνουν για δηλώσεις Κεδίκογλου, Σαμαράς, Βενιζέλος,Κουβέλης, Άδωνης, Βορίδης.. κλπ μπροστά από την ταμπέλα με τους χορηγούς... ΑΒΑΞ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ELDORADO GOLD, ΛΑΤΣΗΣ, ΣΚΑΙ, ΨΥΧΑΡΗΣ & SON, ΑΚΤΩΡ.... κλπ κλπ.
Υπάρχει και η είδηση για τα 100 εκ. που λείπουν από τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ... Μην αγχώνεστε ρε "σύντροφοι" στο επόμενο νομοσχέδιο θα το ρυθμίσουν και αυτό.. σαν τα χρέη σας προς τις τράπεζες....

ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ














Δεν υπάρχουν σχόλια: