Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

που αρχινάει η επένδυση και που το "μας θεωρούν μ@@@@@ες".....


 Σφίγγει καθημερινά ο κλοιός. Σφίγει σαν μέγγενη και τίποτα φαίνεται ικανό να τον σταματήσει να συνεχίσει να σφίγγεται.
 Βάφτισαν επένδυση την έηλασία. Αντιδράς στην λεηλασία και την κλοπή και η απάντηση από τους υπάλληλους του Μπόμπολα, του Ψυχάρη και του Αλαφούζου είναι "Δεν θές ανάπτυξη;".
 Ποια ανάπτυξη; ανάπτυξη είναι να έρχεται χρήμα και να δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας.
 Όταν ΚΛΕΒΕΙΣ περιουσια του Δημοσίου, όπως π.χ. ο ΟΠΑΠ με υπόσχεση να μειώσεις στο 1/3 τις θέσεις εργασίας που είναι η ανάπτυξη;  Και οταν αγοράζεις με 500 εκ που εχεις βγάλει από λαθρεμπόριο, εισφοροδιαφυγή, φοροδιαφυγή, φοροαπαλλαγές.... και αυτά τα 500 τα βγάζεις μετά κέρδος σε ένα χρόνο, που είναι η επένδυση;
 Όταν  χαρίζουνε εργοστάσια, σπίτια, 317.000 στρέμματα ορυκτό πλούτο 20δις,  ταυτόχρονα επιδοτούνε τις θέσεις εργασίας που λεν ότι"εφερε" η επένδυση,  με προγράμματα του ΟΑΕΔ και του ΕΣΠΑ! 
Όταν αφήνουνε να καταστρέφεταις ο πλούτος της περιοχής, όταν δαπανούνε καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για την φύλαξή  και την καταστολή.... που ακριβώς αρχίζει η επένδυση και που το ότι "μας θεωρούν μ@@@@@ες".....
 Αυτή η κυβέρνηση βαφτίζει την καταλήστευση του Δημοσίου πλούτου.. επένδυση.
  Βαφτίζει την φασιστική βία και την καταστολή, "αστυνομική επιχείρηση", προστατεύεται από τόνους λάσπης που εξαπολύουν καθημερινά από τα κανάλια, τα φερέφωνα των εργολάβων. 
 Από τόνους χημικά  και την συνεργασία της με παρακρατικές εγκληματικές ομάδες όπως η "Χρυση Αυγή".
 Το δίλλημα είναι πλέον ένα. Θα επιβιώσει αυτή η κυβέρνηση.. ή εμείς. 
Και η επιλογή είναι εύκολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: