Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

Μισθοί Βουλγαρίας- Διατροφή Κίνας - "Να ταίσουμε με κρέας αλόγου τους φτωχούς" πρότεινε ο Γερμανος υπουργός!

 Και ίσως ακολουθήσουν και άλλα ζώα; Στην Κίνα εκτρέφουν σκυλιά, γατιά, και υπάρχει η ρήση "το μόνο που έχει 4 πόδια και δεν τρώγεται, είναι το τραπέζι".
 Έτσι φαίνεται να κατασταλάζει το όραμα της συγκυβέρνησης για την ανάπτυξη και μάλιστα κατ εντολή Γερμανίας . Τι στο καλό, τόσους τόνους φάγαμε.. έπαθε κανείς τίποτα; Ασχολήθηκε κανένας εισαγγελέας;.
 Πρφανώς στο "μαζί τα φάγαμε" βασική παράμετρος είναι η "Μεσογειακή διατροφή". Αυτή ευθύνεται για το χάλι της Ελληνικής οικονομίας. Ενώ με μια απλή αναφορά στην κινέζικη διατροφή και θα απαλλάξουμε τον Καμίνη από τα έξοδα να μαζεύει αδέσποτα από τους δρόμους, και θα ρίξουμε το κόστος διατροφής του Νεοέλληνα!!!!
 Αν το συνδυάσουμε και με μια συνταξη 85 ευρώ σαν της Βουλγαρίας και έναν μισθό που ονειρεύεται ο Μέργος - για τους άλλους, για τον εαυτό του 686 ευρώ είναι η αμοιβή του για μισή ώρα    "απασχόλησης".
 Κατά τα λοιπά, η παραπληροφόρηση από κανάλια - που συνεχίζουν να εκπέμπουν παράνομα στις συχνότητες -. Εφημερίδες της διαπλοκής, και το war room της ΝΔ.. συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: