Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Συμπαράσταση στην VILLA-BOBOLA! - "Το πάθος για τα λεφτά είναι δυνατότερο από όλα τα κελιά"....

   Σε ένα ιστορικό διάγγελμα προχώρησαν χθες από το κανάλι οι λαικοί αγωνιστές Πρετεντέρης-Τρέμη-Τσίμας-Καμπουράκης-Οικονομέας....... Μετά τις καταγγελίες του  Προέδρου του Ισημερινού Ραφαέλ Κορέα για σχέδιο δολοφονίας από την CIA η σημαντικότερη είδηση της ημέρας είναι η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να φιμώσει την τελευταία ελεύθερη φωνη, την τελευταία έκφραση της λαικής θέλησης .. το MEGA!
 Μονάδες αποκατάστασης του Σκουρλέτη προσπάθησαν να εισβάλουν στο κτίριο... σίγουροι ότι θα βρούν μπουκάλια σαμπάνιας... κηροζίνη - απο το ιχ αεροσκάφος του bobola.. - στυλιάρια - έχει πολλούς που τα έχουν καταπιεί για παραλλαγή.. - και αέρια μουστάρδας - υπάρχουν σε κάθε οχετό -.
 Οι αμυνόμενοι προβάλοντας γεναία αντίσταση τους απώθησαν προσωρινά και προχώρησαν στο χθεσινόβραδυνό διάγγελμα προς τον Ελληνικό Λαό.
 Ήδη από τις λαικές γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά απλοί άνεργοι κάνουν πορεία συμπαράστασης προς το κτίριο.. με συνθήματα όπως.. "το πάθος για τα λεφτά είναι δυνατότερο από όλα τα κελιά"....
 Σύμφωνα με πληροφορίες και από το νησί μας έχουν μαζευτεί αρκετά άτομα και έχουν σπέυσει να βγάλουν ομαδικό εισητήριο στο ΕΡΚΥΝΑ - για έκπτωση - και βέβαια να τα βάλουν και σε λογαριασμό SeasMiles για έπιπλέον bonus -προβλέπεται να κατέβουν αρκετες φορές.. γιατί να πάει χαμένο το προνόμιο; -.

 Το βράδυ το κανάλι μετέδιδε επαναστατικά τραγούδια.. όπως αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: