Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Θα μας εξηγήσει ο κ.Δένδιας, γιατί ΔΕΝ μπορεί η Ελληνική κυβέρνηση να διαπραγματευθεί τα αυτονόητα;

 Οι δηλώσεις του κ. Δένδια είναι γνωστές. 
 Ο υπουργός προανήγγειλε, ότι τον Δεκέμβρη υπογράφεται το νέο Ευρωπαϊκό νομικό πλαίσιο για την μετανάστευση - Δουβλίνο 3 -.
.

 Και μας είπε ότι όχι μόνο δεν διορθώνονται τα κακώς κείμενα, αλλά η συνθήκη γίνεται ακόμα χειρότερη για την χώρα μας.
 Πρακτικά, αν σήμερα έχουν εγκλωβιστεί εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες, και οικονομικοί μετανάστες στην χώρα μας. Με την συνθήκη ΔΟΥΒΛΙΝΟ-3 που ετοιμάζεται, η Ελλάδα μετατρέπεται σε ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης, "παράνομα εισελθόντων μεταναστών στην Ευρωπαϊκή Ένωση".
 Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ε.Ε. , εννιά στου δέκα μετανάστες που μπαίνουν παράνομα στην Ευρώπη, ΕΓΚΛΩΒΊΖΟΝΤΑΙ στην Ελλάδα.
 Και κατά τον κ. Δένδια.. δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε ΤΙΠΟΤΑ!!!.
 Παρακάλεσε δε τον ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθήσει με τις δυνάμεις του στην Ευρωβουλή, και όπου αλλού, να συμμαχήσει με την κυβέρνηση για να αλλάξει κάτι στην συνθήκη!!.
 Το γιατί δεν μπορεί να απαιτήσει η Ελληνική κυβέρνηση, να αλλάξει η συνθήκη προς όφελος και της χώρας, αλλά και όλων αυτών που θα καταλήξουν από πρόσφυγες και οικονομικοί μετανάστες, να γυρνάνε στους δρόμους, χωρίς δουλειά χωρίς ελπίδα, εύκολη λεία σε κάθε μαφία, σε κάθε εγκληματική και κάθε ρατσιστική οργάνωση, δεν μας το εξήγησε.
 Το μεταναστευτικό πλέον στην χώρα μας, περιγράφεται σαν
 "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ".
 Κρίση για την χώρα, τους πολίτες της, τους ανθρώπους που γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης, πολιτικής και οικονομικής, εκμετάλλευσης.
Απαίτηση όλων είναι να ακυρώσει η χώρα την υπογραφή της από την συνθήκη  ΔΟΥΒΛΙΝΟ-2, πηγή κακών για την χώραμ τους κατοίκους της, τους πρόσφυγες και τους οικονομικούς μετανάστες.
 Αντί αυτού μας φορτώνουν και την συνθήκη ΔΟΥΒΛΙΝΟ - 3!!.
 Και όμως ακόμα και σε αυτό η κυβέρνηση, σκύβει το κεφάλι και παρακαλάει τον ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει το φίδι από την τρύπα!!.
 Συντηρούν μια κρίση ανθρωπιστική, για δικούς τους αλλότριους σκοπούς.

 Σκεφθείτε ... ίσως κάτι αλλάξει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: