Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Η επίσκεψη Ν. Συρμαλένιου στην Αντίπαρο στις 26/5/2012

Η επίσκεψη Ν. Συρμαλένιου στην 

Αντίπαρο στις 26/5/2012



Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο το απόγευμα, με επικεφαλής τον βουλευτή Ν.Συρμαλένιο. 
Ο κόσμος υποδέχθηκε θερμά την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ και υποσχέθηκε ότι θα στηρίξει την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ.
Την ίδια ώρα στον Λογαρά, μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τον Μανώλη Γλέζο, παρευρέθησαν σε συνεστίαση, και έδωσαν υπόσχεση για μια νικηφόρα μάχη στην Πάρο.
,

s9.jpgs6.jpgs7.jpgs8.jpgs10.jpgs4.jpgs3.jpgs2.jpgs1.jpgs5.jpg
"Μοναδικές στιγμές (που πρέπει να χαράχθηκαν στη μνήμη τους) έζησαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - με επικεφαλής τον Βουλευτή Κυκλάδων Ν. Συρμαλένιο - που επισκέφθηκαν την Αντίπαρο το Σάββατο 26 Μαΐου.

Δίχως υπερβολή, για να διανύσουν την απόσταση από το λιμάνι στην πλατεία του χωριού, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Ν. Συρμαλένιος χρειάστηκαν, πάνω από μία ώρα, καθώς σε κάθε βήμα τους, τους σταματούσε ο κόσμος για να συνομιλήσει μαζί τους.

Στην πλατεία, αν και δεν είχε κανονιστεί τίποτα, ο κ. Συρμαλένιος βλέποντας τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί έκανε μία μικρή τοποθέτηση και συζήτησε μαζί τους. Μοναδική παραφωνία στη διάρκεια της συζήτησης ήταν μία παρέα φίλων του ΠΑΣΟΚ, που προσπάθησε με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς να διακόψει τη συζήτηση των κατοίκων με τον κ. Συρμαλένιο.

Η περιοδεία Συρμαλένιου ήταν επιτυχής και η αύξηση του ποσοστού από 4,17% το 2009 σε 11,94% που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ στο νησί στις εκλογές της 6/5/12, σύμφωνα μ' αυτά που είδαμε, αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο."
 Από  fileleutheros

Δεν υπάρχουν σχόλια: