Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Εκλογές; Αυτά μόνο σε Δημοκρατίες γίνονται!

 Τα ποσοστά των ΠΑΣOΚ-ΝΔ δεν είναι μόνο μικρά, δεν είναι μόνο πλασματικά - τα φουσκώνουν και κάνουν ότι μπορούν αλλά δεν βγαίνουν -, είναι και συνεχώς καθοδικά.
 Στο ΠΑΣΟΚ οι αποχωρήσεις από το κόμμα και την νεολαία έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας τις τελευταίες ημέρας. Στελέχη με "εκλογική πελατεία" δεν κατεβαίνουν στις εκλογές, ή διαχέονται σε άλλους πολιτικούς σχηματισμούς.
 Η ΝΔ έχει μια απίστευτη καθοδική τάση. Μια τάση που ξεκίνησε με την ψήφιση του Μνημονίου 2, και το τελευταίο διάστημα επιταχύνει με χίλια. Δημοσκοπήσεις "ημετέρων" από τον Ψυχάρη, Μπόμπολα.. κλπ ( Μetron, Kapa, Alco..) προσπαθούν απεγνωσμένα... αλλά αποτυγχάνουν.
 Οι "Α.Ε." του Καμένου πήραν ένα πολύ κρίσιμο ποσοστό, ένα ποσοστό που "λείπει" απο τη ΝΔ στη καθημερινή επαφή του κόσμου, που βλέπει παραδοσιακούς Νεοδημοκράτες, να είναι εξοργισμένοι και να δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν οτιδήποτε άλλο - συμπεριλαμβανομένης και της Αριστεράς - αλλά ποτέ Σαμαρά.
 Το δίλημμα απλό, όσο περνάει ο καιρός και αναβάλλονται οι εκλογές, τόσο κονταίνει ο πήχυς.
 Ο Σαμαράς θυμάται με νοσταλγία τις δημοσκοπήσεις που του έδιναν 33% 31% 28%27% 24%22% 20% 19%  17%....... και η πτώση συνεχίζεται.
 Ο Βενιζέλος το πάλεψε χοντρά, και με τη βοήθεια των Αλαφούζου-Μπόμπολα-Ψυχάρη-Βαρδινογιάννη  κατάφερε σε πρώτη φάση να επαναφέρει τα διψήφια ποσοστά και την αισιοδοξία στην παράταξη.!!!!!!!
 Στην συνέχεια άρχισε να παραλαμβάνει τις επιστολές απο τις μαζικές αποχωρήσεις οργανώσεων.
 Η πολιτική πράξη του  Δημήτρη Χριστουλα, έθεσε και άλλους μηχανισμούς στο μυαλό των Ελλήνων.
 Τέτοιες πολιτικές ενέργειες, μόνο σε ολοκληρωτικά-φασιστικά καθεστώτα συναντάμε.
 Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η "ανησυχία" της Αυτού Μεγαλειότητας της πολυχρενεμένης μας Τρόικας........Δείτε το βίντεο.....



Δεν υπάρχουν σχόλια: