Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Κυβέρνηση Παπαδήμ(ι)ου και στη Ιταλία.

 Η λέσχη Bilebeurg στο τιμόνι του πλανήτη
 Οι τραπεζίτες δεν ήρθαν για να σώσουν τον πλανήτη αλλά για να τον φέρουν πίσω σε ένα καινούργιο μασαίωνα.
 Μετά την Ελλάδα, μια σειρά από χώρες είναι μπροστά από την προοπτική να παραδώσουν τα κλειδιά στο διεθνές τραπεζοπιστωτικό λόμπυ.
Πολωνία, Ιταλία, πιθανότατα Ισπανία, προσεχώς Πορτογαλία, λες και μιλάμε για μεραρχίες της Βέρμαχτ που καταλαμβάνουν την μια ευρωπαϊκή χώρα μετά την άλλη, απλώνεται το Μαύρο Ράιχ, πάνω από την Ευρώπη.
 Ο σωτήρας έρχεται με την ίδια λογική που οι "δημοκρατίες" εγκατέστησαν τον Χίτλερ, τον Μουσολίνι, τον Μεταξά. Και ας ανακοίνωσε ήδη την "εξυγίανση" του δημοσίου. Εκατό χιλιάδες νέοι άνεργοι στο 1.000.000 που έχουμε τώρα δεν είναι τίποτα. Τι και αν προβλέπει η ΙΝΕ-ΓΣΕΕ ότι το 2012 οι άνεργοι θα ξεπεράσουν το 1.500.000. 
 Τα χουντοκάναλα των μεγαλοεργολάβων Ψυχάρη-Μπόμπολα-Αλαφούζου προπαγανδίζουν σε όλους τους τόνους ότι Πρώτον : Δεν χρειάζεται να κάνουμε εκλογές. Δεύτερον : Ότι ο Εθνοσωτήρας έχει όνομα και λέγεται Παπαδήμ(ι)ος!.
 Με 47 χαράτσια και ορίζοντα τη δήμευση της ακίνητης περιουσίας - ο Βενιζέλος το προανήγγειλε μετά την ΔΕΘ - ο νέος "πατερούλης του Έθνους", με το χρίσμα των κλειστών λεσχών, της Goldman Sacks, του ΔΝΤ, του ΛΑΟΣ, προετοιμάζει το έδαφος για την περίφημη "ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ".
 Ο ορισμός της "νέας παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης"  όπως τον ανήγγειλαν ο Γραπ και Μπέννι.
 "ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΝΥΔΡΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: