Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Είναι και αυτή η ριμάδα η σύμπτωση με τις εθνικές γιορτές!!!

 Είναι και αυτή η ριμάδα η σύμπτωση με τις εθνικές γιορτές!!!
 Σύμπτωση και αυτή. Η πορεία επιβολής του μνημονίου περνάει  από τις εθνικές γιορτές της χώρας!!.
 Στις 25/3/2011 –για να πάμε στα πιο πρόσφατα-  είχαμε την πολύκροτη Διάσκεψη των Βρυξελλών. Τότε οι φήμες, αν θυμάστε είχαν πιάσει limit up. Πτώχευση, έξοδος από τη δραχμή, κλείσιμο τραπεζών….. Μαύρη προπαγάνδα δηλαδή.  Το είχαμε γράψει έγκαιρα
Στις 25/3 το φιάσκο ονομάστηκε θρίαμβος. Με ένα μπαράζ από ψέματα, ο Γ.Α. Παπανδρέου και η  παρέα του πανηγύριζαν για την   μεγάλη επιτυχία της χώρας. ‘Σώσαμε τη χώρα» «Αποφύγαμε οριστικά τη χρεωκοπία», «μπαίνουμε σε ρυθμούς ανάπτυξης»….αν δεν τα θυμάστε να τα θυμίσουμε 
<

Αν έχετε υπομονή να το ακούσετε όλο … συγχαρητήρια. Το αποτέλεσμα το ζήσαμε όλοι. Ξανά μανά τα ίδια τον Ιούνη και τον Ιούλη,  ξανά μανά κινδυνεύουμε, ξανά μανά «σας σώσαμε».
 Αμ δε μας σώσανε… 28 Οκτωβρίου .. στο ίδιο έργο θεατές, ξανά μανά κινδυνεύουμε και μπορεί και να σας σώσουμε .. αλλά αυτή τη φορά …  μάλλον όχι.
 Το ψέμα μπορείς να το τραβήξεις, να το ωραιοποιήσεις, να το κάνεις «χρήσιμο», που έλεγε και ο Πλάτωνας. Όμως κάποια στιγμή το βλέπεις να πετάγεται μπροστά σου, Και τότε δεν το ελέγχεις, δεν το κουμαντάρεις.
Από την 25η  Μαρτίου ως την 28Η Οκτωβρίου, η Ελλάδα κατάλαβε, ο πλανήτης όλος κατάλαβε, η παρέα του ΓΑΠ πάλι,.. ΟΧΙ.  Τον βρίζει όλη η χώρα, στις πλατείες, στα γήπεδα, όπου βρεθείς και όπου σταθείς  η οργή μετατρέπεται σε μίσος, και το μίσος σε χυδαιότητα ..
 Χυδαιότητα που κινδυνεύει να πάρει μπάλα όλους. Και αν δεν τους πάρει στη παρέλαση, θα τους πάρει σε κανένα γήπεδο ή ακόμα χειρότερα σε καμιά πλατεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: