Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Στειρώστε τους φτωχούς

Απο το "σε 10 χρονια εξαλείφουμε την φτώχεια" του 2000 στο "εξαλείφουμε τους ιδιους τους φτωχούς" 
 Το 2000 η ΕΕ με πολλές παράτες ανακοίνωσε ότι σε 10 χρόνια δεν θα θα υπήρχαν φτωχοί στην ΕΕ. Σήμερα με το ποσοστό της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ να αυξάνεται ραγδαία , νεοι τρόποι ανακαλύπτονται στις χώρες της Εσπερίας.
 Προς το παρόν είναι προαιρετικό, στο μέλλον είναι ικανοί να ζητάνε εκκαθαριστικό και όσοι έχουν χαμηλό εισόδημα να πηγαίνουν υποχρεωτικά για στείρωση! 

Σύμφωνα λοιπόν με το νομοσχέδιο που κατέθεσε η κεντροδεξιά κυβέρνηση της Σλοβακίας,  προβλέπονται δωρεάν στειρώσεις για τους φτωχούς, προτείνοντάς τους ως κίνητρο επιδοτήσεις....


Το σλοβακικό νομοσχέδιο επικαλείται τις καλύτερες προθέσεις: να δοθεί στους φτωχούς που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά την ανατροφή πολλών παιδιών η επιλογή να μην κάνουν άλλα. Οχι με χάπι ή με προφυλακτικό, αλλά με δωρεάν στείρωση, που θα επιβραβεύεται
με επιδοτήσεις σε ευρώ.
 Ομως στην Μπρατισλάβα έχει ξεσπάσει πολεμική. Οι Χριστιανο-Συντηρητικοί της πρωθυπουργού Ιβέτα Ραντιτσόβα δέχονται κατηγορίες για προγραμματισμένη εξόντωση και συγκρίνονται με τους Ναζί που στείρωναν όσους δεν ήταν Αριοι ή έπασχαν από αναπηρίες.
 

1 σχόλιο:

Info@nosokomeiolimnou είπε...

Μη δίνετε ιδέες στο καθυστερημένο. Σε λίγο θα προτείνει ευθανασία για τους ηλικιωμένους για το καλό τους.