Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Παραλειπόμενα από την «επίσκεψη» Παπαμανώλη.

   Βγαίνοντας από την «περιήγηση» στο Κ.Υ. Πάρου ο βουλευτής, έπεσε στη κυριολεξία πάνω στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που εκείνη τη στιγμή, έφερνε έναν ασθενή.  
Ο ιδιωτικός ορθοπεδικός του νησιού που πάντα τρέχει και βοηθάει ήταν αυτός που μαζί με έναν Εκαβίτη είχαν φέρει τον ηλικιωμένο. Ο Εκαβίτης ήταν εκτός υπηρεσίας και εθελοντικά και αυτός έφυγε από το σπίτι του για να πραγματοποιήσει την μεταφορά. Αμέσως άρχισαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παρευρισκόμενους. «Εκεί μας καταντήσατε» «εθελοντές και ιδιώτες γιατροί τρέχουν να καλύψουν τα εγκλήματα σας» ..και άλλα πολλά ακούστηκαν εκείνη τη στιγμή. 
 Ο βουλευτής ρώτησε τους Π.Κ. και Π.Μ. γιατί δεν υπήρχε βάρδια εκείνη την ώρα και έπεσε από τα σύννεφα !!!!! όταν έμαθε ότι το προσωπικό του ΕΚΑΒ είναι 5 άτομα και οι εφημερίες δεν επέτρεπαν στον μοναδικό γιατρό να εγκαταλείψει το Κ.Υ.
 
ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ…ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ……. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…….
Να υποθέσουμε ότι στη συγκέντρωση που παρευρίσκετο με ομιλητές  τον Δήμαρχο, την Γ.Πρωτολάτη, τον Μανώλη Γλέζο και τον Κ.Ροκονίδα..δεν άκουγε τις ομιλίες …είχε συνδεθεί με το mp3!
 Σε ερώτηση αν έχει ενημερωθεί από τον Δήμαρχο και για το μήνυμα του στη συγκέντρωση του «Αρχίλοχου» όπου έλεγε ότι είναι ενημερωμένος, ο βουλευτής απλά κοίταζε!!.
 Σκηνή 2η. Ενώ ο «διάλογος» είχε μεταφερθεί στο αλσύλλιο της Εκατονταπυλιανής και ήταν έντονος, μια κυρία συνομήλικη του Γ.Παπαμανώλη που περνούσε, έτρεξε προς το μέρος του τον αγκάλιασε το φίλησε, «Γιώργο μου να είσαι καλά, πόσα χρόνια έχω να σε δώ»..οι διαμαρτυρίες πήραν time out , ή κυρία και ο Παπαμωνώλης αντήλλαξαν τα δέοντα και μόλις η κυρία αποχώρησε λίγο παραπέρα οι διαμαρτυρίες συνεχίστηκαν. Λίγα λεπτά αργότερα η κυρία μαζί με κάποιες άλλες που είχαν πάρει είδηση τι γίνεται και είχαν καταφτάσει καταφερόταν κατά του μνημονίου του Παπανδρέου και 155 που το ψήφισαν!!!!!

 Η παρουσία της Αστυνομίας ήταν έντονη αλλά διακριτική. Σε καμία περίπτωση δεν απέτρεψαν τις διαμαρτυρίες που οπωσδήποτε κινήθηκαν σε κόσμια επίπεδα.  Στις στιγμές έντασης απλά έμπαιναν ανάμεσα στον βουλευτή και τον διαμαρτυρόμενο.  
Με τη σταση τους προστάτεψαν πραγματικά τον βουλευτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: