Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

O OMΠΑΜΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ.


Παρ όλο που η ομιλία στην Αντίπαρο είναι 8 μήνες πρίν , η ανάρτηση εξακολουθεί και δέχεται εισόδους. Την ξαναπροβάλουμε λοιπόν με την διεύθυνση του youtube.

Ομιλία του Μαν. Γλέζου στην πλατεία της Αντιπάρου την Παρασκευή 22/10 παρουσία του αμήχανου υφυπουργού Π.Ρήγα.
Η συζήτηση για τον Καλλικράτη και ο Μαν.Γλέζος επιτέθηκε με σφοδρότητα στην «κυβέρνηση» μειοψηφίας του  ΠΑΣΟΚ που παρέδωσε τη χώρα στους ξένους.
Αντισυνταγματικός ο Καλλικράτης, κόβει 2,5δις απο την αυτοδιοίκηση. 

"Ο λαός υποφέρει απο δουλοπρεπείς ανθρώπους που υποκλινονται μπροστά στους ξένους"

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΕΒΡΙΣΚΕ ΕΝΑ ΒΟΛΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ …. ΝΑ ΧΑΝΟΜΟΥΝΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ …. ΕΙΤΕ ΜΕΤΑ .. ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
Aπο Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου 


 Στο τέλος του βίντεο οι φράσεις που προκάλεσαν την αντίδραση του facebook που απαγόρευσε τη διακινηση του
"ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ . Και ο Καλλικράτης έρχεται να συστηματοποιήσει αυτή την ενδοτική πολιτική , αυτή τη κατάργηση της εθνικής ανεξαρτησίας , όπου σκεφτείτε τον ίδιο τον προϋπολογισμό του κράτους τώρα ,    ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ σε συνδυασμό λέει με τους Έλληνες………

Οι έλληνες θα τον παρουσιάσουνε . Στη Βουλή οι υπουργοί θα παρουσιάσουν τον οικονομικό προϋπολογισμό που θα έχουνε ετοιμάσει οι ΞΕΝΟΙ!!.

TETOIA ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΤΗΝ
ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ
ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΕΒΡΙΣΚΕ ΕΝΑ ΒΟΛΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ… ΝΑ ΧΑΝΟΜΟΥΝΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ … ΕΙΤΕ ΜΕΤΑ…ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ
Τη κατάντια αυτή του Ελληνικού Λαού.
Που αγωνίστηκε , που έδωσε πρώτος το σύνθημα εναντίον των ξένων ,
που νίκησε πρώτος το φασισμό στην Ευρώπη ολόκληρη ,
ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ,
το λαό που λευτέρωσε την πατρίδα
να δω να υποφέρει ξανά από ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ και το λέω καθαρά ,
ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.
Και αν υπάρχει αντίρρηση για το πώς θα βρίσκαμε τα λεφτά ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΕΔΩ να σας πω, πώς θα βρίσκαμε τα λεφτά χωρίς να είχαμε ανάγκη τους ξένους.
Σας ευχαριστώ."

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tα λεφτά είταν απο προγράμματα της ΕΕ. Αυτός έφτιαχνε προγράμματα και μπορώ να αναφέρω καμμιά δεκαριά όταν οι άλλοι δεν μπορούσαν μα κάνουν κανένα. Συνεπώς ΕΦΕΡΕ λεφτα στο κράτος ΔΕΝ πήρε.
Και αν θετε να σας πώ και άλλες λεπτομέρειες.
Και αυτός στην Ανάβρα έχει μαζέψει τόσα λεφτά που δεν έχουν όλοι οι άλλοι μαζι, αλλά αυτός έφτιαξε σωστά προγράμματα και τα πήρε και αυτός απο την ΕΕ.
Μάλλον για παιδάκι της γρηορίας μου κάνεις παρα για κάποιος που "σεβεται".

Ανώνυμος είπε...

11.33 Αν είναι έτσι να τον ψηφίσουμε μια και παίρνει περισσότερα λεφτά από όλους.
Δεν τοχα σκεφτεί. Με έπεισες.

Βαρελά Γεωργία είπε...

Καλά έκανε και τα πήρε και έφτιαξε ότι μπορούσε...γι αυτό είναι άλλωστε τα προγράμματα. Αλλά να τα θυμόμαστε αυτά όταν λέμε με ευκολία να φύγουμε από την Ευρώπη!

Ενεργοί Πολιτες Πάρου είπε...

Nα το θυμόμαστε γιωργία αλλά ακριβώς αυτό.
Να το θυμομάστε. Γιατί η σημερινή Ευρώπη είναι η Ευρώπη της ΕΚΤ που είναι 100% ιδιωτική.
Και δεν προστατεύει πλέον τα συμφέροντα των τραπεζών, που με την έκδοση του ομολογου παίρνουν κατευθείαν τα λεφτά τους απο τον "επενδυτή" αλλά τον "επενδυτή" που τοκογλυφικά τζιράρει λεφτά στις πλάτες μας.
Μια Ευρώπη που λειτουργεί πλέον στις διαταγές της GOLDMAN SACKS και των διαφόρων Σόρος (αυτοί είναι οι αγορές) ή την πολεμάς ή την παρατάς. Πάντως με περασμένα μεγαλεία... διηγώντας τα θα κλαίς.
Αλλοιώς τρώς στο κεφάλι ένα Καλλικράτη, ένα μνημόνιο και μιλάς για την ανεξαρτησία σε παρελθόντα χρόνο.

Ανώνυμος είπε...

Για ποια Ευρώπη μιλάτε;Του ΔΝΤ,του Στρος Καν και του Τρισέ.Πλέον η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να λέγεται Γερμανική Ένωση.Η μπότα της μας πατά και η εθνική μας ανεξαρτησία πάει περίπατο,όπως είπε ο Γλέζος.Νέες εθνικές καταστροφές μάς περιμένουν.

Ενεργοί Πολιτες Πάρου είπε...

H "Ευρώπη των Αγορών" που έχει επικρατήσει είναι στον αντίποδα της "Ευρώπης των ΛΑΩΝ" που οραματίστηκαν στα πρώτα της βήματα ηγέτες και κοινωνίες. Είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ απο τους λαούς και σε πόλεμο με τους ΛΑΟΥΣ. Έχουν ίδια αντανακλαστικα στην Ελλαδα στην Γαλλία στην Ισπανία ..παντού.
Και μεγάλο όπλο τα Μ(εσα) Μ(αζικού) Ε(λέγχου)

Silverchild είπε...

Νομίζω ότι έχουν μπλοκάρει το βίντεο και στο γιουτιουμπ.

Ανώνυμος είπε...

Μία απορία είχα πάντα για τον κ. Μανώλη Γλέζο. Πώς μπορεί και συνδυάζει την άμεση δημοκρατία και την ελευθερία με το 'έθνος'; Το έθνος σαν δημιούργημα του κράτους (ή το κράτος σαν προέκταση του έθνους) ή και -στην λιγότερο απεχθή μορφή του- σαν άκρατη συλλογική πολιτική στάση. Η άμεση δημοκρατία και η ελευθερία σαν προεκτάσεις της ανθρώπινης μοναδικότητας (και αξιοπρέπειας) και σαν βάσεις της παγκόσμιας αλληλεγγύης. Η 'φαντασιακή κοινότητα' ενάντια στη φανταστική!

Ανώνυμος είπε...

http://edition.cnn.com/2010/BUSINESS/10/29/eu.backs.treaty.change.ft/index.html?eref=edition_business

Μανώλης Γλέζος

Μπορειτε να ανοίξετε νομική αμφισβήτηση στων εθνικών δικαστηρίων σας στην Ελλάδα. Πρόσφατα, οι Γερμανοί αξιωματούχοι προειδοποιήσανε ότι μπορουν να το πανε το παραπονο τους στο συνταγματικό δικαστήριο της χορας τους και πιστευουνε μπορούν να αποκλείσει καποιο μηχανισμό του δικο τους Συνταγμα παρανομο, ειτε την Συνθηκη παράνομη-- το γιατι ειναι¨Γιατι δεν αφινουν δημοψηφισμα! Γιατι το ξερουν πος εαν ροτισουν το λαο.. ο λαος θα ψηφισι ΕΞΩ απο την Εβρωζονη!

Ανώνυμος είπε...

Η αγγλο-αμερικανική τραπεζίτες δική την Ευρωπαϊκή Κοινότητα. Η βασίλισσα της Αγγλίας, και όλα τα ξαδέρφια της ... ο Rothchild, ο Rockefeller, η Βασίλισσα της Ολλανδίας, η Βασίλισσα της Ισπανίας, η αιτεριες-JPMorgan, Goldman Sachs, ΑΙΓ, η Citibank, η BP, το Shell, το ΟΠΕΚ της Σαουδικής Αραβίας, ο Τζορτζ Μπους πατερας, ο Τζορτζ Μπους ο Ηλίθιος W, η Χίλαρι Κλίντον, ο Μπιλ Κλίντον, ο Τζορτζ Σόρος, ο Κίσινγκερ , κ.τ.λ.. Οι τραπεζίτες είναι τα Ηνωμένα Έθνη, ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα,. Θέλουν μια φασιστική παγκόσμια κυβέρνηση. Η Ευρωπαϊκή Κοινότητα ειτανε η ΔΟΚΙΜΗ τους.

Δεν είναι δινατον! Πάρτε τους στο δικαστήριο! Ζήτηστε δημοψήφισμα για να βγειτε απο ΕΕ και Ευροζωνη. Να διοξετε και την κεντρική τράπεζα σας .. Κάποτε ήταν η Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδα. Τώρα είναι δικια τους - την κλεψανε. Κλοτσιστε τους έξω και να δημιουργήσετε δικό σας κυρίαρχο νόμισμα της χώρας σας. Μην καθοσασε σαν αρνια. Αυτοι δεν πεζουνε!
Αρης

Ανώνυμος είπε...

To παπαγαλάκι ο Πρετεντέρης έγραψε άρθρο
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=136&artID=4601236
Όπου λέει "Κάποια στιγµή, στο επίκαιρο ερώτηµα «ποιοι έφαγαν τα λεφτά» θα πρέπει να δώσουµε τη µοναδική αυθεντική απάντηση: δυστυχώς, τα έφαγε το κράτος"
ΝΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΗ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΓΕ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ .. ΚΑΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ... ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ?
"κράτος που µπορεί να συντηρήσει η ελληνική κοινωνία. Και το οποίο δεν είναι βέβαιο ότι περιλαµβάνει εικοσιτόσα πανεπιστήµια, ούτε άλλα τόσα ΤΕΙ, ούτε δεν ξέρω πόσα δηµόσια νοσοκοµεία και κέντρα υγείας".
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΑΕΙ ΣΤΗ ΟΥΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ?
Ξ Ε Σ Η Κ Β Θ Ε Ι Τ Ε

Ανώνυμος είπε...

Την απάντηση στον ανώνυμο 29 Οκτωβρίου 2010 3:16 π.μ. που μιλάει για δημιουργία του έθνους από το κράτος και φαντασιακή κοινότητα τη δίνουν ο Παπαρρηγόπουλος,ο Ζαμπέλιος και ο Σβορώνος.Και οι τρεις τονίζουν την αδιάσπαστη εθνική συνέχεια των Ελλήνων.Του προτείνω να διαβάσει το έργο του μαρξιστή ιστορικού Νίκου Σβορώνου "Το ελληνικό έθνος"και να μην παπαγαλίζει ανιστόρητες θεωρίες.Να γιατί ο Γλέζος συνδυάζει την ελευθερία με το ελληνικό έθνος!!!Αυτά τα δύο είναι ταυτισμένα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχει αναγκη ο Γλεζος να καλυψει κανενα.
Αυτα που ειπε τα πιστευει και το εχει αποδειξει με την ζωη του.
Λαθος η λαθη εκανε , μονο οι νεκροι δεν κανουν, αλλα θα ηθελε να ηταν νεκρος.
Αυτο και μονο δειχνει την αγωνια ενος ολοκληρου λαου.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που λες για ταυτισμενα. Για χαλάρωσε λίγο με την εθνικιστική προπαγάνδα. Μας πετάς ονόματα "ειδικών" της ιστορίας σαν τον Παπαρηγόπουλο, τον δεξιό "εθνικόφρωνα" ιστορικό, αλλά δεν έχεις μελετήσει καθόλου το πως δημιουργήθηκαν τα έθνη-κράτη. Η έννοια του έθνους όπως την εννοούμε σήμερα δημιουργήθηκε με την άνοδο της Αστικής τάξης και του καπιταλισμού στην Ευρώπη. Αυτό είναι Ιστορία, ότι και να κάνουμε, απλά πότε δεν το διδαχθήκαμε στο σχολείο (για ευνόητους λόγους)
Το έθνος δεν είναι κάτι το "ιερό" όπως προσπαθούν να μας πείσουν τα φασιστοειδή, η εξουσία, και όσοι έχουν αναγκη "ταυτότητας" όπως εσύ, αλλά είναι μια κατασκευή που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της αστικής τάξης (καπιταλιστών) και των εξουσιαστών. Η εθνική ενότητα όμως (δηλαδη η ενότητα των αφεντικών με τους εργαζόμενους μιας χώρας) συμφέρει μόνο τα Αφεντικά, και όχι τους εργαζόμενους, γιατι δημιουργεί συναίνεση, πάνω στις αποφάσεις που παίρνουνε για εμάς, χωρίς εμας. Το να χωρίζεται η παγκόσμια εργατική τάξη σε "εθνη", σε "ρατσες" και σε "θρησκείες" (τα όποια των λαών), είναι αποπροσανατολιστικό για το ποιος είναι ο πραγματικός της εχθρος, (που είναι φυσικά, η παγκόσμια οικονομική και πολιτική ελίτ)
Ιστορικά η έννοια του έθνους δεν υπήρχε πχ, την εποχή των αυτοκρατοριών ή την εποχή των πόλεων-κρατών. Προφανώς είναι αρρωστημένος, όποιος μιλά για ιστορική συνέχεια της εποχής του Περικλή με το σήμερα, όσο κι αν θέλει να πάρει την δόξα ή τα credits, αυτος, από μεγαλοφυείς ανθρώπους που ζουσαν στον ίδιο γεωγραφικό χωρο 2500 χρόνια πριν. Απλα η Κρατική εξουσία κάθε λαού, προσπαθει να δώσει στους πολίτες-σκλαβους της, μια εθνική, θρησκευτική, και υποταγμένη στην αστική νομιμότητα, συνείδηση, διότι έτσι βολεύει το συστημα.
Αντι λοιπόν να επιτεθεί άμεσα σε Κράτος και Καπιταλιστές, η εργατική τάξη (και μετα να αυτοαναιρεθεί ως τάξη γιατι αλλιώς θα καταλήξει σε Σταλινισμό) καθόμαστε και μιλάμε για κατοχή της ελλάδας απο τους ξένους. Απλά τώρα αντι να μας κυβερνάει το ντόπιο Κεφάλαιο (που ούτως η άλλως είναι μέρος της παγκόσμιας αστικής τάξης, τώρα μας κυβερναει άμεσα το Παγκοσμιο Κεφαλαιο Απλά τώρα γίνεται πιο φανερό.
Σε μια περίοδο που το καπιταλιστικό σύστημα περνάει την χειρότερη κρίση της ιστορίας του, το ελληνικό αστικό κράτος, κάνει διάφορα καλέσματα για μια "εθνική ενότητα", μια ενότητα δηλαδή, μεταξύ των εργαζομένων και των αφεντικών, ενώ ταυτόχρονα ,καλεί την κοινωνία να κάνει θυσίες για το υποτιθέμενο "κοινό καλό", Για την κρατική και καπιταλιστική εξουσία βέβαια, αυτό το "κοινό καλό" δεν είναι άλλο από το να διασωθεί πάση θυσία, το υπάρχον σύστημα, αφού μόνο έτσι θα υπερασπιστεί (η εξουσία) τα συμφέροντά της. Το σίγουρο είναι, ότι αυτοί που μας λένε για θυσίες ,δεν θα είναι αυτοί που θα τις κάνουν.
Αν θέλουμε όμως μια αυτοδιευθυνόμενη αμεσοδημοκρατική κοινωνία, χωρίς "ειδικούς" της πολιτικής", με αυτοθέσμιση, όπου οι εργαζόμενοι θα αποφασίζουν οι ίδιοι πάνω στα αγαθά ή υπηρεσίες που θα παράγουνε, και όχι οι Αστοί, άρα μακρία και από τους ντόπιους αλλά και απο τους διεθνείς καπιταλιστές, για να γίνουν όλα αυτά, θα πρέπει πρώτα να μελετήσουμε καλύτερα την ιστορία, για να μην γίνουν τα ίδια λάθη εφόσον προκύψει θέμα επαναστατικής προοπτικής. Το καζάνι πάντως έχει αρχίσει και βράζει... ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΕΞΥΠΝΑ. ΑΣ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΠΙΔΑ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ενεργοί Πολιτες Πάρου είπε...

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ FACEBOOK EINΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΑ.
ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΑΕΙ.
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ.
ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ BLOG ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΝΑΙΝΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

"Δεξιός εθνικόφρονας ιστορικός" ο Παπαρρηγόπουλος,όταν τότε, το 19ο αιώνα ,δεν υπήρχαν η Δεξιά και η Αριστερά ως πολιτικές παρατάξεις στην Ελλάδα και τα κόμματα δεν ήταν ταξικά.Ωραίο ανέκδοτο!!!Κατά τ΄άλλα προφανώς εγώ(αλήθεια, και ο μαρξιστής ιστορικός Νίκος Σβορώνος;) είμαστε αρρωστημένοι γιατί μιλάμε για εθνική συνέχεια!!!Φοβερό επίπεδο σκέψης.Αλήθεια,όταν η ιστορία υπηρετεί συγκεκριμένες ιδεολογίες ,μήπως λέγεται προπαγάνδα;Και κάτι τελευταίο.Η θεωρία περί κατασκευής των εθνών από τα κράτη διατυπώθηκε από το Στάλιν.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΊΟΣ ΤΟΛΜΗΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Το μεγάλο ερώτημα για το καθέναμας ; Ως πότε θ' αντέχουμε τους λίγους ν' αποφασίζουν για μας. Η μεγάλη ντροπή που σκέπασε τη χώρα είναι δημιούρ-γημα λίγων. Με όνομα και διεύθυνση. Κάποτε 300 θυσιάστηκαν για ένα Λαό. Σήμερα ένας Λαός θυσιάζεται για τριακόσους.Ως πότε;
Οι χειροκροτητές του Δράματος,οι δημοσιογράφοι καναλιών ,οι ιστορικοί της εξουσίας, και οι ανεύθυνοι μακριά από τη λήψη των αποφάσεων που κάναν αρχή κι αξία το "όλοι τα ίδια κάνουνε και το ωχ αδελφέ" είναι συνένοχοι.
Είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη ,που δεν μπορεί ο Λαός της,να προκαλέσει Δημοψήφισμα σε μια κρίσιμη στιγμή.
Το ΑΙΤΗΜΑ είναι ΕΝΑ.
ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ.
ΕΝΟΤΗΤΑ όλων εκείνων που δεν ανήκουν στην ομάδα του "εμείς τα φάγαμε".
ΕΝΟΤΗΤΑ για να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΘΕΣΜΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

e tha to reiksoyme sto glezo,den paei alloy to xeri.
den exei k adiko s ayta poy leei.
oyst ragkoysi lamogio