Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Δελτίο Τύπου Συντονιστικού γιά την Υγεία



Πάρος, 15/1/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεδρίασε χθες Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου, η Γραμματεία του Συντονιστικού Υγείας Πάρου-Αντιπάρου με αποκλειστικό θέμα την συνέχιση των πρωτοβουλιών και δράσεων που απαιτούνται ώστε να διεξαχθεί με επιτυχία το Δημοψήφισμα της 16ης Φεβρουαρίου 2014.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, επισημάνθηκε το γεγονός ότι βρισκόμαστε πλέον σε απόσταση μόλις ενός μήνα από την ημερομηνία διεξαγωγής του Δημοψηφίσματος και για το λόγο αυτό είναι απαραίτητη η μεγαλύτερη δυνατή ενεργοποίηση των φορέων και των πολιτών που πλαισιώνουν το Συντονιστικό.

Στην κατεύθυνση αυτή, επισημάνθηκε το γεγονός ότι η άρτια προετοιμασία του Δημοψηφίσματος οφείλει να είναι υπόθεση πολύ περισσότερων πολιτών και φορέων από όσους έχουν συμβάλει μέχρι τώρα στην όλη προσπάθεια και αναγνωρίστηκε ο σημαντικός ρόλος που έχουν να παίξουν το επόμενο διάστημα ΟΛΑ τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης για την ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών της Πάρου & της Αντιπάρου.

Στα πλαίσια αυτά, προκρίθηκαν οι ακόλουθες δράσεις:
1.     Συνεδρίαση της Ολομέλειας του Συντονιστικού την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την προετοιμασία του Δημοψηφίσματος.
2.     Συνάντηση του Συντονιστικού με εκπροσώπους φορέων και πολιτών στην Αντίπαρο με προτεινόμενη ημερομηνία την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014.
3.     Πραγματοποίηση συγκέντρωσης στην Παροικιά την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11.00 π.μ στην αίθουσα του Αρχιλόχου, με όσο το δυνατόν πιο διευρυμένη συμμετοχή όλων των φορέων και πολιτών του νησιού με στόχο τη στήριξη  του Δημοψηφίσματος.
4.     Πραγματοποίηση εντός του προσεχούς δεκαημέρου, ειδικής συνάντησης του Συντονιστικού με όλους τους φορείς των εκπαιδευτικών κοινοτήτων της Πάρου & Αντιπάρου (γονείς, εκπαιδευτικοί & μαθητές).

Η Γραμματεία του Συντονιστικού της Υγείας Πάρου-Αντιπάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: