Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ: «ΠΟΥ ΠΑ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟ!!». Μας αφορά κι' εμάς

Γράφει ο . ©www.santonews.com. 7 Δεκεμβρίου, 2013
ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤ….


"Θέλετε Δημόσιο Νοσοκομείο στη Σαντορίνη; Με αυτόν τον Πλεύρη να κοιμάστε" (φωτό http://maxitisthrakis.blogspot.gr/2010/07/blog-post_579.html)
“Θέλετε Δημόσιο Νοσοκομείο στη Σαντορίνη; Με αυτόν τον Πλεύρη να κοιμάστε”  






 (φωτό    http://maxitisthrakis.blogspot.gr/2010/07/blog-post_579.html)

Υποτίθεται (με μεγάλο βαθμό σιγουριάς) πως όλοι συσκεπτόμαστε, για το πώς θα λειτουργήσει γρήγορα, άμεσα  ή τέλους πάντων κάποτε, το Νοσοκομείο της Σαντορίνης. Λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο μάλλον. Όπως  έγραψε το Unfollow, (είδα και στο facebook αυτήκοο μαρτυρία), ο κ. Θανάσης Πλεύρης (Βουλευτής του ΛΑΟΣ και μεταγραφή της ΝΔ, Σύμβουλος, συμβουλάτορας, έμμισθος ειδήμων κ.λ.π), έχει δεδομένο πως το Νοσοκομείο της Σαντορίνης ή θα κλείσει ή θα δοθεί σε ιδιώτη. Γράφει το περιοδικό, επικαλούμενο την εισήγηση του κ. Αθανασίου Πλεύρη στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υγείας : «Μάλιστα, ο νομικός σύμβουλος του υπουργού φέρνει ως παράδειγμα το νέο νοσοκομείο της Σαντορίνης, το οποίο, αν και έχει ολοκληρωθεί, το υπουργείο δεν το χρηματοδοτεί για να λειτουργήσει, προκειμένου να το δώσει σε ιδιώτες. Προτείνεται (σ.σ τα εισαγωγικά υποδεικνύουν τα λόγια του ειδικού κ.τλ.κτλ,κτλ) «είτε να πωληθεί μέσω ΤΑIΠΕΔ και να διανεμηθεί ο ιατρικός τεχνολογικός του εξοπλισμός σε άλλα νοσοκομεία είτε να λειτουργήσει ως ΣΔΙΤ και να ενταχθεί σε αυτό και το Κέντρο Υγείας του Νησιού», δηλαδή να παραδοθεί δώρο στους ιδιώτες. Τα ίδια ακριβώς ανέφερε από το καλοκαίρι ο ίδιος ο υπουργός Υγείας στην επιστολή με την οποία εκβίαζε την κοινωνία της Θήρας για το ίδιο θέμα. Προφανώς ούτε οι αντιδράσεις των κατοίκων της Θήρας ούτε των άλλων νησιών τον έκαναν να αλλάξει τα σχέδιά του».
Άρα που πάμε εμείς οι δύσμοιροι!. Οι νταλίκες του Αδώνιδος ήδη μαρσάρουν. «Να διανεμηθεί ο ιατρικός τεχνολογικός του εξοπλισμός σε άλλα νοσοκομεία», λέει ο κ. Αθανάσιος. Οπότε «που πα ρε Καραμήτσο!!!».

 Ο σύνδεσμος του περοδικού Unfollow:
  http://unfollow.com.gr/blog/web-only/reportage/6220-sdeopyy/

Δεν υπάρχουν σχόλια: