Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΠΠ




kepparou.blogspot.gr                                                    email : kepparou@gmail.com

Πάρος, 23/10/2013
ΠΕΡΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ …ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ … ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΞΑΝΑΚΤΥΠΟΥΝ.
Αυτές τις μέρες διέρρευσε κείμενο για τη Συλλογή Υπογραφών  με στόχο την  προσφυγή στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, για την ακύρωση της Περιβαλλοντικής Μελέτης του Αεροδρομίου  και της έγκρισης της από τον Γενικό Διευθυντή Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ. Ταυτόχρονα ζητείται και η Αναστολή Εκτέλεσης της απόφασης αυτής.
Έχουμε εκφράσει την διαφωνία και κριτική μας για τις μεθοδεύσεις του τότε Υπουργού Ραγκούση για την κατασκευή του Νέου Αεροδρομίου.(υπογραφή, ένταξη, χρηματοδότηση, κλπ)
 Έχουμε εκφράσει την κριτική μας για το πώς η σημερινή Δημοτική Πλειοψηφία προσπαθεί, με κάθε πρόσφορο μέσο, να εκμεταλλευτεί  το έργο για φτηνούς προεκλογικούς σκοπούς, θεωρώντας ότι το έργο αφορά μόνον αυτή και όχι ολόκληρη την Παριανή Κοινωνία.  
Έχουμε εκφράσει τις θέσεις μας για την αναγκαιότητα  Δημιουργίας του Νέου Αεροδρομίου, που θα καλύπτει με ασφάλεια τις ανάγκες τόσο των ντόπιων κατοίκων όσο και των Επισκεπτών της Πάρου.
Η νέα επικείμενη προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας, μας φέρνει χρόνια πίσω, όταν  οι  γνωστοί «Επώνυμοι» κάτοικοι του Βουτάκου βρίσκονταν πίσω από τις τότε προσφυγές που κατάφεραν να σταματήσουν το έργο.
Σήμερα ζούμε την επανάληψη της ίδιας ιστορίας. Κάποιοι άγνωστοι , μέχρι στιγμής σε μας , ξαναπροσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους , ενάντια στο Γενικό Κοινωνικό Συμφέρον.
Καλούμε την Δημοτική Αρχή και όλους τους Φορείς της Πάρου και της Αντιπάρου να κινητοποιηθούν άμεσα και δυναμικά για να μπορέσουν να ανατρέψουν αυτή τη εξέλιξη, για να μην  ξαναδούμε  «το ίδιο έργο από την αρχή».

*Η Εξουσιοδότηση που κυκλοφορεί, αντιγράφηκε από
www.parianocafeneio.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: