Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΒ ΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Αναδημοσιεύουμε την Ανακοίνωση της ΚΟΒ Πάρου του ΚΚΕ, γιατί έχει μεγάλο  ενδιαφέρον για τα τοπικά πολιτικά πράγματα του Νησιού μας.  Υπενθυμίζουμε ότι παρόμοια επίθεση δέχτηκε, πριν από μερικούς μήνες, και μέλος της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Πάρου, από τους ίδιους «Φαιοκίτρινους» Κονδυλοφόρους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση :
Ιδού το «βασίλειο» της σαπίλας
          Η χυδαιότητα της συκοφαντίας, η συνειδητή διαστρέβλωση, η μικρότητα, η φτήνια, ο εκσυγχρονισμένος «αυριανισμός», η αναζήτηση πολιτικής στοίχησης μέσω της προβοκάτσιας για εξασφάλιση του «μεροκάματου», το λανσάρισμα της απρέπειας και της προσβολής σαν δήθεν «μαχητική», «ηρωϊκή», «αντιμνημονιακή» δημοσιογραφία, αλλά και
η «εκτέλεση συμβολαίων» έχουν βρει πλέον τον τοπικό τους εκφραστή:
τον « παριανοΝΕΑνισμό»!!
Γέννημα- θρέμμα  του συστήματος, που επειδή σήμερα «φτύνει εκεί που έγλειφε εχτές», νομίζει ότι  ο κόσμος ξεχνά τον ρόλο του στην πρόσφατη ιστορία του νησιού.
 Πάει πολύ να ζητάει όντας  υπηρέτης του συστήματος, που με αγωνία αναζητά τα νέα πολιτικά του αφεντικά, να του απολογηθούμε, γιατί αγωνιζόμαστε σήμερα να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας και  αύριο για να αλλάξουμε το σάπιο κόσμο που αυτός υπηρετεί.
  Για μας, που σαν κόμμα φάγαμε με το κουτάλι τη λάσπη από «Κουρήδες», «Πάγκαλους» και άλλα τέτοια αστέρια του συστήματος για κότερα, βίλλες, «Γερμανό» και πάει λέγοντας, ξέρουμε τι σημαίνει «εκτέλεση συμβολαίου» από δαύτους και δεν μας φοβίζουν.
 Απομένει μόνο να μάθουμε τον εντολοδόχο του «συμβολαίου».
       Ας έχει λοιπόν το νου του ο παριανός λαός για το τι ξανασχεδιάζουν οι επίδοξοι από το παρελθόν «σωτήρες και «προστάτες» του.

Κ.Ο.Β. ΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: