Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΣ... - και σε άνοδο κατα την Pubilc Issue -«Φυγαδεύτηκε» από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη ο Ε. Βενιζέλος

Στη Κρήτη βρίσκεται από σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ωστόσο κατά την άφιξη του στη πόλη του Ηρακλείου έπεσε πάνω στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών.

astynomia

venizelos

Ο κ. Βενιζέλος συναντήθηκε με τοπικούς φορείς του Ηρακλείου ενώ κατά τη διάρκεια της άφιξης του στο ξενοδοχείο, ομάδα εκπαιδευτικών διαδήλωνε ενάντια στις απολύσεις στο Δημόσιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση. Τα μέτρα προστασίας κατά την άφιξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν δρακόντεια καθώς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατέκλεισαν τους δρόμους προκειμένου να μην υπάρξει κανένα απρόοπτο κατά τη διάρκεια της άφιξης του Ευάγγελου Βενιζέλου.

pasok

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εισήλθε στο ξενοδοχείο Galaxy όπου και θα διαμείνει για να προβεί σε ομιλία. Τα μηνύματα του Ευάγγελου Βενιζέλου από το Ηράκλειο ήταν πολλά και διάφορα αλλά αυτό το οποίο τονίστηκε ήταν ότι η κοινωνία δεν αντέχει άλλα μέτρα καθώς αυτά που έχουν παρθεί μέχρι τώρα είναι ήδη αρκετά. 

Υποδοχή στο Αρκαλοχώρι
Με καθυστέρηση μίας και παραπάνω ώρας έφτασε στο Αρκαλοχώρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και στο κοινωνικό ιατρείο όπου και μίλησε. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, στο άκουσμα της άφιξης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Αρκαλοχώρι, οι προετοιμασίες για την υποδοχή του έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου καθώς υπήρχαν πληροφορίες που έλεγαν ότι οι κάτοικοι των Δήμων Βιάννου και Μινώα Πεδιάδας θα εκφράσουν την οργή αλλά και την αγανάκτηση τους προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κουνόντας μαύρες σημαίες. 
arkaloxwrivenizelos

astynomiavenizelos

dimoiria

Το Αρκαλοχώρι γέμισε ασφυκτικά από πολίτες που θέλησαν να ακούσουν αλλά και να βεβαιώσουν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης πως οι αντοχές τους για άλλα μέτρα έχουν εξαντληθεί, γι'αυτό τα μέτρα προστασίας εξακολούθησαν να είναι δρακόντεια όπως έγινε και κατά τη διάρκεια της άφιξης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο και το ξενοδοχείο στο οποίο μίλησε. Οι αστυνομικές δυνάμεις αυξήθηκαν και οι κάτοικοι των γύρω χωριών, του Δήμου Βιάννου και του Δhμου Μινώα Πεδιάδας παρατάχθηκαν κρατώντας πανό με συνθήματα όπως Δικιά τους η κρίση, ξεσηκωμός η λύση.

Πέταξαν μπουκάλι

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε αρχίσει την ομιλία του, άγνωστος πέταξε μπουκάλι με νερό στον Ευάγγελο Βενιζέλο με την αστυνομία να μην αποκλείεται να προχωρήσει σε προσαγωγή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο Αρκαλοχώρι το κλίμα ήταν ιδιαίτερα τεταμένο με τους πολίτες να αποδοκιμάζουν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τις αστυνομικές δυνάμεις να είναι επί ποδός. 
epipodos

mpoukali




Δεν υπάρχουν σχόλια: