Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Πρωτοσέλιδα .... "Και επαναστάσεις στα ονειρά του αναζητεί....."

 - Νέα αφαίμαξη σε μισθούς και συντάξεις
- Μίνι Μνημόνιο στη Βουλή (Δευτέρα)
 - Βόμβα Τόμσεν ( προαναγγέλλει νέες μειώσεις στις συντάξεις)
 - Νέο τσεκούρι στην Υγεία
 - Έρχονται νέες απολύσεις....
 Και το μπαράζ συνεχίζεται... με την Ελληνική κοινωνία να έχει αποκτήσει "τικ Μητσοτάκη" και ανασηκώνει συνεχώς τον ώμο της.... περιμένοντας ο καθένας την σειρά του και ανάβοντας κεράκια για να γίνει κανένα θαύμα και να την γλυτώσει!
 - "Κάντε κάτι" ακούς παντού! Όχι "να κάνουμε κάτι" αλλά "Κάντε"... και οι μήνες περνούν, η χώρα βυθίζεται, με τους ανθρώπους που έχει μέσα της να λιγοστεύουν επικίνδυνα.
 Η φυγή στο εξωτερικό μεγαλώνει, το ίδιο και οι αυτοκτονίες - στη χώρα που ο Πάγκαλος ζήτησε να αυτοκτονήσουμε όλοι ομαδικά! - η εξαθλίωση δεν είναι πλέον μόνο στους δρόμους της Αθήνας, στην Ξάνθη ο νομός έχει 57.873 κατοίκους, αίτηση για δωρεάν σίτιση λόγω ανέχειας, έκαναν 15.600!!!!  . Το 28% του νομού έκανε αίτηση για ένα πιάτο φαΐ!!!! (Εφ.Δημοκρατία).
 Ο Σόρος ελπίζει σε δυο τρία χρόνια να αρχίσει η ανάπτυξη, που σημαίνει αν όλα πάνε κατά Στουρνάρα - το κατ ευχήν ξεχάστε το - το 2030 η ανεργία θα έχει πέσει στο 10% με τους μισθούς στο μισό από ότι το 2009!!
 Και όμως ο φόβος πλανιέται πάνω από την χώρα και οι αντιδράσεις εξακολουθούν να είναι περιορισμένες. Κάποια στιγμή θα γίνει η έκρηξη και τότε θα παρακαλάνε να την ελέγχει η αντιπολίτευση. - από of the record δήλωση υπουργού - .
ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ





-
. .











Δεν υπάρχουν σχόλια: