Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Πρωτοσέλιδα.... "Ξαφνικοί θάνατοι......"... έτσι... χωρίς σχέδιο!

-"Σχολικοί φύλακες, Δημοτική Αστυνομία και οι ειδικότητες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που καταργούνται για να μείνουμε στην ευρώ. Να ετοιμαζονται και οι υπόλοιποι:"
 - Το απαιτούσε η τρόικα, είδαμε λοιπόν ότι δεν παθαίνει και κάτι το κράτος χωρίς τους σχολικούς φύλακες... και τους απολύσαμε"... Κυρ. Μητσοτάκης..
 Ο καθένας διαδηλώνει στο κέντρο της Αθήνας μόνος του, ενώ όλοι οι άλλοι κοιτάνε με ανακούφιση που δεν ήρθε η σειρά τους. Μετά έρχεται η σειρά τους.. διαδηλώνουν αυτοί και κοιτάνε όλοι οι άλλοι!
 Αυτό το σενάριο το βλέπουμε τους τελευταίους μήνες στην Αθήνα, όπου σχεδόν κάθε μέρα, κάποιος κλάδος, κάποιοι φορείς, κάποιοι κάτοικοι κάποιας περιοχής, διαδηλώνει ζητώντας συμπαράσταση από όλους τους άλλους!
 Και ενώ έχει γίνει απόλυτα κατανοητό, ότι στο τέλος δεν θα γλυτώσει κανένας που έχει σχέση με μισθωτή εργασία, είτε εργάζεται στον δημόσιο, είτε στον ιδιωτικό τομέα, είτε είναι ελεύθερος μικροεπαγγελματίας, συνεχίζουμε να δικαιώνουμε το ρητό του Μ.Μρέχτ.
 Αν αποφάσιζαν όλοι να διαμαρτυρηθούν μαζί, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη μας, ο μόνος ξαφνικός θάνατος που θα βλέπαμε θα ήταν αυτός της ανίκανης κυβέρνησης Σαμαρά.
 Αυτού του εσμού μετρίων, βολεμένων, ανεπάγγελτων, κληρονόμων, φιλελλήνων, κυνικών, οικονομικών δολοφόνων, διαπλεκόμενων, ακροδεξιών, μαστουρωμένων με την εξουσία, εθισμένων με το ψέμα.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ.
. . . .










Δεν υπάρχουν σχόλια: