Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΕΡΤ : Οι απαντήσεις κρύβονται πίσω από την DIGEA και τους ιδιοκτήτες της!

DIGEA : Oi Όμιλοi Κοντομηνά, Κουρή, Κυριακού, Λαμπράκη, Μπόμπολα, Αλαφούζου, Βαρδινογιάννη, είναι οι διοκτήτες της ψηφιακής πλατφόρμας που ελέγχει τις μεταδόσεις.
 Είναι αυτοί που την Πέμπτη με το γύρισμα ενός διακόπτη, διέκοψαν την μετάδοση του απεργιακού προγράμματος της ΕΡΤ από τον 902.
 Η ΕΡΤ ήταν ένας από τους υποψήφιους παρόχους ψηφιακού σήματος. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα υπήρχαν τουλάχιστον ένας ιδιώτης (DIGEA) και η ΕΡΤ.
 Μετά την απόφαση Σαμαρά, η ΕΡΤ δεν προλαβαίνει τις ημερομηνίες και .....
μοναδικός πάροχος θα είναι οι ιδιώτες μεγαλοκαναλάρχες.
 Είναι οι ίδιοι μεγαλοκαναλάρχες που δεν πληρώνουν στο δημόσιο την χρήση των συχνοτήτων 22 χρόνια τώρα, στερώντας από το Ελληνικό Δημόσιο δισεκκατομύρια ευρώ! Που δεν πληρώνουν τον προβλεπόμενο 20% φόρο επί των διαφημίσεων - με απόφαση πάλι Σαμαρά!! - είναι οι ίδιοι που δεν επένδυσαν στην νέα τεχνολογία αλλά πήραν τα χρήματα από τους δήμους για να στήσουν το.. ψηφιακό μαγαζί τους.
 Είναι οι ίδιοι που μαζεύουν "ότι κινείται", τον χρυσό στην Χαλκιδική, το νερό, τα διόδια, την επεξεργασία των σκουπιδιών, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τα μεγάλα έργα - όπου γίνονται - και πάλι με χρηματοδότηση του Δημοσίου - παράδειγμα η Ολυμπία οδός.
 Οι κινήσεις Σαμαρά δεν είναι αποτέλεσμα ενός σχεδίου που πρέπει να υλοποιηθεί. Είναι αποτέλεσμα απαιτήσεων των "εντιμότατων φίλων" του που έδωσαν αγώνα ένα χρόνο πρίν για να γίνει πρωθυπουργός, και δίνουν αγώνα ένα χρόνο τώρα για να καταστείλουν κάθε αντίδραση του Ελληνικού λαού.
 Παλεύουν με νύχια και με δόντια να επιβάλλουν την φτώχεια και την εξαθλίωση, φουσκώνοντας τους δικούς τους λογαριασμούς και πολλαπλασιάζοντας τον πλούτο τους.
 Απαίτησαν ένα ξεκάθαρο ραδιοτηλεοπτικό πεδίο που θα τους ανήκει 100%, ελέγχοντας την ενημέρωση, το απαίτησαν και το πήραν.
 Τώρα που ξέφυγε η κατάσταση και οι εξελίξεις πήραν άλλη τροπή από αυτήν που περίμεναν, θα ξεκινήσουν να κατασυκοφαντούν, να διαιρούν, να σπέρνουν τον φόβο.
 Από αύριο στους δέκτες σας και στις εφημερίδες τους.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: