Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Το Λάθος!

Η Κριστίν Λαγκάρντ σπούδασε νομικός, στα νιάτα της έκανε και συγχρονισμένη κολύμβηση.
 Ο Στρος Κάν σπούδασε πολιτικές επιστήμες.
  Ο Γιώργος Παπανδρέου σπούδασε κοινωνιολογία στο Ματσατσούτσες...
 Αυτοί και μερικοί ακόμα που δεν έχουν σχέση με τα οικονομικά, αλλά με την στρεψοδικία και την "χειραγώγηση των μαζών", προσπαθούν να μας πείσουν ότι η απόφαση του 2010 και το πρόγραμμα που επιβλήθηκε στην Ελλάδα .. ήταν απλά "ένα λάθος".
 Τι και αν αυτοκτόνησαν άνθρωποι, τι και αν καταστράφηκαν επιχειρήσεις και κόποι μιας ζωής, τι και αν καταστράφηκε το μέλλον της νέας γενιάς, τι αν μια χώρα αντιμετωπίζει ανθρωπιστική κρίση, αυτοί συνεχίζουν, κάνουν όνειρα για το μέλλον τους, ο ΓΑΠ προγραμματίζει να ιδρύσει νέο πολιτικό οργανισμό!!!!!
 Φυσικά και δεν έχει γίνει κανένα λάθος. Όποιος έχει πάει σε οικονομικό πανεπιστήμιο, ή έχει απλά ανοίξει το βιβλίο της Γ!Λυκείου, έχει μπροστά του όλοκάθαρα συμπυκνωμένη γνώση από κρίσεις που αντιμετωπίστηκαν τον τελευταίο αιώνα, σε όλο το πλανήτη.
 Ο δρόμος που επέλεξε το ΔΝΤ, Η ΕΕ και η Ελληνική κυβέρνηση, έχει ξαναδοκιμαστεί. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ.
 Και παντού τα αποτελέσματα ήταν ίδια με αυτά της Ελλάδας.
ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ.
 Η λύση υπάρχει και είναι ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση. Έτσι απλά! Και το ξέρουνε, όπως ξέρουνε πολύ απλά το τί έκαναν και γιατί.
  Το ζήτημα είναι να το συνειδητοποιήσουμε και μείς όλοι και να πάψουμε να πιστεύουμε ότι .."φταίγαμε και εμείς" ... "δεν υπάρχει άλλος δρόμος"  " Η Ελλάδα είναι πειραματόζωο".
 Τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Απλά ήξεραν τι έκαναν και γιατί!  Κανένα λάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: