Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Πρωτοσέλιδα... Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΜΈΤΡΑ ΕΊΝΑΙ ... "κι άλλο!! κια άλλο!!! κι άλλο!!"



 Επισπεύδονται οι κατασχέσεις και αν πιστέψουμε τις εφημερίδες, τον Τόμσεν, τον Σαμαρά, τον Στουρνάρα, τον Σκορδά, τον Βενιζέλο και τον Φώτη που αντιδρούν αλλά στο τέλος "Θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων"... από Σεπτέμβριο αρχίζουν οι μαζικές κατασχέσεις και εξώσεις.
 Τον Σεπτέμβριο θα έχουμε μειώσεις συντάξεων, μισθών, αυξήσεις στα φάρμακα, στη ΔΕΗ στον Νερό... νέους φόρους νέα μέτρα.
 Και όμως, αν πιστέψουμε τις δημοσκοπήσεις η αντίδραση των Ελλήνων είναι να φωνάζουν εν χορώ .." Κι άλλο .. θέλω κιάλλο.. κι άλλο!!".  Παραληρούν από χαρά οι Έλληνες από το μπαράζ δυστυχίας και πλαισιώνουν τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τον Φώτη. Από κοντά και στην Χ.Α. που ναι μεν δεν δέρνει κανέναν από τους πολιτικού που μας τα έφαγαν, αλλά δέρνει αριστερούς, μετανάστες, μουσικούς και όποιον ακούει Χατζιδάκι και ψηφίζει φοροαπαλλαγές για τους εφοπλιστές και τους βιομήχανους!
 Αν είστε μέσα σε αυτούς δέχεστε και τις δημοσκοπήσεις που δεν λειτουργούν με την αρχή της αποτύπωσης της αλήθειας, αλλά με την αρχή του ετεροπροσδιορισμού.  Αν δεν είστε μέσα σε αυτούς... χαμογελάστε... οι εκλογές θα έρθουν. - εκτός αν τις καταργήσουν και αυτές!!  Πρώτη φορά θα είναι;-.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ




. .












Δεν υπάρχουν σχόλια: