Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Συνεχίζεται η καταχρηστική πολιτική Φραγκούλη στην ΔΕΥΑΠ- Σε αναταραχή οι εργαζόμενοι - Υπόλογος και συμμέτοχος ο Δήμαρχος στην εξαπάτηση των εργαζομένων

Ήταν τέλη του 2012, όταν ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ διεσύρθη μπροστά στα μάτια των συμπολιτών του. Η συμπεριφορά του έγινε ανέκδοτο, η συμπεριφορά του δημιούργησε απορίες, κάλυψη δεν βρήκε από πουθενα. Κρύφτηκε για λίγες ημέρες, προκάλεσε τον οίκτο... και ξαναεμφανίστηκε.
Στο μεταξύ οι κατηγορηματικές διαβεβαιώσεις του Δημάρχου, έγιναν αέρας. Για λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει ξέχασε τα πάντα και καλύπτει μια κατάσταση που έχει φέρει την επιχείρηση σε αδιέξοδο.
Οι εργαζόμενοι εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρία.
Ο Φραγκούλης κάλεσε για την Πέμπτη Δ.Σ. -  
Εάν δεν είναι απλά εκδικητικότητα και ανοησία... τότε να είστε σίγουροι ότι θα ακουστούν πολλά στο άμεσο μέλλον!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.

        Σ Ω Μ Α Τ Ε Ι Ο    Ε Ρ Γ Α Ζ Ο Μ Ε Ν Ω Ν
                  Δ . Ε . Υ . Α     Π Α Ρ Ο Υ
                      ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ        
   Πάρος 05-06-2013
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ   -   ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε στην Παριανή Κοινωνία την αντιμετώπιση από πλευράς της Διοίκησης μας στο θέμα καταβολής των οφειλομένων από μισθούς και επιδόματα των ετών 2011 και 2012.
Παρά το γεγονός ότι εδώ και ένα χρόνο στέλνει ερωτήματα και παίρνει απαντήσεις  από το αρμόδιο Υπουργείο των Οικονομικών ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ.
ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΕΙ αδικαιολόγητα στέλνοντας σε αναρμόδιες Υπηρεσίες το ένταλμα πληρωμής όπως στο Γραφείο Επιτρόπου Κυκλάδων για να επιστραφεί ανέλεγκτο λόγω μη αρμοδιότητας.
Η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α. Πάρου συνεχίζει παράνομα, αυθαίρετα και θρασύτατα να μην μας καταβάλλει το μέρος των οφειλομένων που έχει αποφασίσει με την 3/2013 απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π. και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου, χωρίς να λάβει υπ’ όψιν της τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις του καθενός από εμάς και των οικογενειών μας.
Τα παραπάνω καταγγελλόμενα στηρίζονται σε στοιχεία.
 Κάθε άλλη πληροφόρηση των τελευταίων ημερών για δήθεν  έγγραφα  που δικαιώνουν το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π. είναι παραπληροφόρηση και σκόπιμα ψέματα. Προκαλούμε να δώσουν στη δημοσιότητα το ανυπόγραφο σημείωμα που έχουν στα χέρια τους.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ  ΠΛΕΟΝ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ




Σ . Ε . Δ . Ε . Υ . Α . Π
ΕΔΡΑ :  Παροικία  Πάρος
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ : 1ο χιλιόμετρο Παροικιάς – Αλυκής
ΤΗΛΕΦΩΝΟ – FAX :  22840 – 24637

e-mail : sedeyap2012@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: