Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΚΕΠΠ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ



 ΒΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ... Τα επίσημα έγγραφα
 Περί εμπορικού λιμανιού ο λόγος
 
Επειδή εμείς πάντοτε μιλάμε μόνο με ΠΡΑΞΕΙΣ και ΕΡΓΑ και όχι με λόγια του αέρα όπως κάποιοι άλλοι κάνουν , σήμερα Δημοσιοποιούμε τα Επίσημα Έγγραφα με τις απορριπτικές αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας. Οι απορριπτικές αποφάσεις αφορούν την "Αίτηση Αναστολής" και την "Αίτηση Ακύρωσης", που είχε καταθέσει η εταιρεία του κ. Ρήγα εναντίων της απόφασης του Δήμου Πάρου για την Απαγόρευση Φορτοεκφόρτωσης Αδρανών Υλικών για τέσσερις μήνες.
  • Στις 21 Φεβρουαρίου 2012, κοινοποιήθηκε στο Δήμο Πάρου η Απόφαση Απόρριψης της αίτησης αναστολής του κ. Ρήγα. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ).
  • Στις 3 Απριλίου 2013, κοινοποιήθηκε στο Δήμο Πάρου η Απόφαση Απόρριψης της αίτησης Ακύρωσης του κ. Ρήγα. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ).

Τα κατασκευασμένα ψέματα, η μεθοδευμένη διαστρέβλωση της αλήθειας και η παραπληροφόρηση του "Mr Λακκούβα", τον οδήγησαν για άλλη μία φορά στον δημόσιο εξευτελισμό του. 

Με τα παραπάνω έγγραφα, ξεκάθαρα αποδεικνύεται πως ο κ. Ρήγας είχε ήδη προσφύγει από το 2008 στο Συμβ. Επ. (αίτηση αναστολής και ακύρωσης). Συνεπώς, οι ισχυρισμοί του "Mr Λακκούβα", πως δήθεν τώρα ο Δήμος Πάρου θέλει να δώσει πρόσφορο έδαφος στο κ. Ρήγα ώστε να προσφύγει στο Συμβ Επ., είναι παντελώς αβάσιμοι, ανυπόστατοι και ψευδής.

Μεθόδευση και Διευκόλυνση για κάτι που έχει ήδη γίνει (προσφυγή στο Συμβ. Επ. από το κ. Ρήγα), έχοντας μάλιστα απορριπτική απόφαση δεν γίνεται να ξανά-υπάρξει αναξιόπιστε "Mr Λακκούβα"... Εκτέθηκες πάλι "Mr Λακκούβα"... Πάλι συκοφαντίες... Πάλι ψέμματα!!

______________________________________

ΥΓ. (για τους βιαστικούς):
Επειδή κάποιοι (ΣΥΡΙΖΑ Πάρου - Αντιπάρου) βιάστηκαν να μας κατηγορήσουν ότι θριαμβολογούμε εσκεμμένα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ας μάθουν τα εξής:

1)  Δεν χάθηκε καθόλου χρόνος από το 2011, που ο κ. Ραγκούσης έδωσε εντολή για την εκπόνηση μελέτης για την εναλλακτική θέση μεταφοράς του Εμπορικού Λιμανιού. Απλώς εμείς δουλεύουμε σιωπηρά και μεθοδικά!

2)  Το μεσοδιάστημα που μεσολάβησε (από το Νοέμβριο του 2011 έως σήμερα) υπήρξαν νομικά κωλύματα, εξαιτίας της σύστασης της "Ανεξάρτητης Ενιαίας Αρχής Ελέγχου των Μελετών". Η συγκεκριμένη νεοσύστατη "Αρχή" απαιτούσε να ελέγξει τη σύμβαση ανάθεσης, προτού αυτή υπογραφεί και ανατεθεί στην "ECOS  Μελετητική ΑΕ". Τα συγκεκριμένα νομικά κωλύματα ξεπεράστηκαν με πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση, η οποία ολοκληρώθηκε και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ μόλις πριν από λίγες ημέρες!

3)  Διαβάστε τα επίσημα έγγραφα που σήμερα δημοσιοποιούμε, δείτε την ημερομηνία κοινοποίησης των αποφάσεων στο Δήμο Πάρου (3/04/13 κοινοποιήθηκε η απόρριψη της αίτησης ακύρωσης) και μετά ελάτε να μας πείτε τι έχουμε κάνει τόσο καιρό.

Εμείς δεν βιαζόμαστε...
Εμείς ξέρουμε πότε ανακοινώνουμε κάτι...
Εμείς μιλάμε μόνο με ΠΡΑΞΕΙΣ και ΕΡΓΑ..
Σήμερα όμως αφήνουμε τα επίσημα έγγραφα να μιλήσουν από μόνα τους.
Κι εσείς εκτίθεστε...
Όποιος Βιάζεται Σκοντάφτει, κύριοι... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: