Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

To ΠΑΣΟΚ είναι παντού

 Μην ξεγελιέστε, ναί μεν από το παλιό καλό σύνθημα "το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό" ισχύει μόνο το άρθρο "το.." όμως .."το ΠΑΣΟΚ είναι ΠΑΝΤΟΥ ..."
 Ενωμένο δεν θα έλεγα, αλλά είτε σαν συνιστώσα της ΝΔ, είτε με μια σειρά στελεχών του - όπως ο Στουρνάρας - να έχουν ενταχθεί ήδη εκεί.
 Είτε στην ΔΗΜΑΡ που τελεί υπό κατάληψη, - όλοι οι παλιοί της "ανανεωτικής πτέρυγας" έχουν εξοβελιστεί και μόνο σαν έμβλημα μένει ο Κουβέλης με τον Μαργαρίτη και δυό τρείς ακόμα -.
 Είτε με το "Άρμα πολιτών" με τον Δημαρά και μια σειρά άλλων στελεχών στους ΑΝ.ΕΛ. 
 Είτε με μια πληθώρα μικρών στελεχών από αυτούς, που είχαν συνηθίσει να τους βλέπουμε να ψιλο-απομυζούν το κράτος και τώρα όλως περιέργως τους βρίσκουμε - κυρίως σε λαικές γειτονιές - να δηλώνουν Χρυσή Αυγή.
 Ακολούθησαν φαίνεται το "Η Ελλάδα στους Έλληνες" όμως δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι όλοι αυτοί χαρακτηριζόντουσαν για τον "Αυριανισμό" τους, για "σκληροί Αντρεικοί", και για τα ψιλορουσφέτια τους.
 Τέλος μεγάλο κομμάτι -ψηφοφόρων κυρίως- αλλά και στελεχών όπως η Σ.Σακοράφα, Α.Μητρόπουλος, Β.Κουρουπλής, βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ και κάνουν πολλούς να αφρίζουν.
 Μόνο στο ΚΚΕ δεν βρίσκεις ΠΑΣΟΚ αλλά εκεί πια δεν βρίσκεις ούτε ΚΚΕ! Μετά μάλιστα την Αλέκα το σύνθημα "Λαέ ακούμπα στις πλάτες του Κουτσούμπα" δονεί τον Περισσό!
 Όμως επειδή το ΠΑΣΟΚ είναι σαν το κακό απόστημα,που μόλις το σπασεις σκορπίζει και τα κάνει όλα χάλια, έτσι και αυτό είπε να φτιάξει 5-6 κόμματα να βρίσκονται. Μετά την Κατσέλη, τον Καστανίδη, τον Λοβέρδο, τον Φλωρίδη, τον Μόσιαλο και την Αννούλα της φωτοτυπίας, έρχονται και Ραγκούσης Καχριμάκης και καμιά δεκαριά ακόμα!
 Μην ξεγελιέστε λοιπόν.... το ΠΑΣΟΚ είναι παντού και εξακολουθεί να εγκυμονεί κινδύνους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: