Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Tα πρωτοσέλιδα....... όταν οι "προφήτες" ονειρεύονται...


 Τον "Άγγελο Εξάγγελο" του Διονύση, πρέπει να τραγουδούσε χθες το βράδυ ο εκνευρισμένος Στουρνάρας. Τρία χρόνια τώρα υπόσχεται.. "ανάπτυξη από του χρόνου..." αλλά η ρημάδα η ανάπτυξις... δεν του κάθεται με τίποτα!
 Τα χθεσινά μηνύματα και του ¨δικού του" Προβόπουλου, αλλά και του ΟΟΣΑ - τα οποία επίσης θα διαψευστούν προς το χειρότερο - μεταθέτουν για άλλα δύο χρόνια το "του χρόνου".
  Τρία χρόνια τώρα, παρακολουθούμε την νέα συσσώρευση πλούτου, που γίνεται μπροστά στα μάτια μας. 
 Τρία χρόνια τώρα παρακολουθούμε ατάραχοι τον βιασμό της μνήμης, της αλήθειας, του μέλλοντος αυτού του τόπου, της νέας γενιάς, της Δημοκρατίας.
 Τρία χρόνια τώρα παρακολουθούμε το φούσκωμα του ναζισμού, που πάντα έρχεται στα δύσκολα να προστατέψει το σύστημα, την μεταφορά του δημόσιου πλούτου της χώρας, στα πορτοφόλια λίγων και εκλεκτών.
 Μας κλέβουν και τα βάζουν ξεδιάντροπα πανηγυρίζοντας στις τσέπες τους λέγοντας μας ότι πρέπει να έχουμε και ενοχές που αυτό δεν έγινε νωρίτερα.
 Μας απολύουν και το λένε "κινητικότητα", κόβουν συντάξεις, μισθούς, απολύουν και το λένε "βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής οικονομίας".
  Οι χθεσινές εκθέσεις της ΤτΕ και του ΟΟΣΑ διαλύουν κάθε μύθο που προσπαθούν να στήσουν Κυβέρνηση και εργολάβοι της διαπλοκής. 
 Δεν υπάρχει κανένα succes story. 
 Υπάρχει η απόφαση μια ολιγαρχίας, για μεταφορά του πλούτου από τους πολλούς σε ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ.
 Και όσο τους αφήνουμε, είμαστε άξιοι της τύχης μας.....
 "Αγγελος εξάγγελος μας ήρθε από μακριά ...... ".
 ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ














Δεν υπάρχουν σχόλια: