Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Πρωτοσέλιδες ... αναχωρήσεις

 Αναχωρεί η πτήση  του πρωθυπουργού για Πεκίνο... μετά την τερααααάστια επιτυχία στο Κατάρ και ύστερα από νέα συνομιλία με τον Θεό.... αποφασίσαν ότι ο εξ ανατολών "κομουνιστικός κίνδυνος" μας πάει γάντι. 
 Αναχωρούν και οι πτήσεις των Καναδών ...συνταξιούχων από Τορόντο με προορισμό το αεροδρόμιο ΧΟΦΤΙΧ που μπορεί και να μετονομαστεί σε Eldorado.... Κατά την προσγείωση, στην υποδοχή θα τους υποδεχτεί ο Χατζηδάκης με λουλούδια χουλα-χουπ και την Όλγα για δώρο..
 Αναχωρούν 53.000 δημόσιοι υπάλληλοι - σύμφωνα με την "Δημοκρατία" - και την θέση τους παίρνουν όσοι έχουν ήδη ..."αναχωρήσει" από την αξιοπρεπή διαβίωση και στριμώχνονται παρακαλώντας έξω από πολιτικά γραφεία.......
 Αναχώρησαν 100.000 'Ελληνες για Γερμανία μέσα σε ένα χρόνο!! Έτσι λένε τα στοιχεία. Αν θυμάμαι καλά 100.000 τον χρόνο δεν αναχωρούσαν ούτε την περίοδο  Καραμανλή-Χουντας 1960-1973!!! Τότε που μέσα σε 14 χρόνια ..αναχώρησαν σαν μετανάστες 700.000 Έλληνες...
  Αναχωρούν και οι συντάξεις των επαγγελματιών - ΟΑΕΕ - και μάλιστα νωρίτερα από ότι προβλεπόταν.. ΑΝ του χρόνου παίρνουν σύνταξη πάνω από 200 ευρώ... στείλτε μου καμιά σφυρίχτρα... .
 "Αναχώρησαν" άλλοι πέντε συμπολίτες μας μέσα σε ένα τριήμερο. Την ώρα που όλοι μας προσπαθούμε να ξεχαστούμε λίγο μέσα στο πνεύμα των ημερών, κάποιοι φαίνεται να μην αντέχουν άλλο. Δεν προβάλλουμε συνειδητά εδώ και πολύ καιρό αυτό το φαινόμενο. Ξέρουμε όμως ότι τα νούμερα που αναφέρονται - 4000 - ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
 Όμως το να "αναχωρούμε" εμείς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ... ΩΣ ΕΔΩ... όποιος φτάνει σε αδιέξοδο οικονομικό, δεν είναι επειδή δεν είναι άξιος. Ανάξιοι είναι αυτοί που μας κυβερνάνε και αυτούς πρέπει να "αναχωρήσουμε.
 Επόμενες αναχωρήσεις... Νέα "ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ", νέα επίθεση εφορία, νέα ταλαιπωρία για τους μαθητές που θέλουν να γίνουν φοιτητές για να δουλεύουν γκαρσόνια με 250 ευρώ τον μήνα...
 ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ



. .




. .










Δεν υπάρχουν σχόλια: