Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Πρωτοσέλιδα.. Τύμπανα πολέμου.. εν μέσω κατάνυξης!

 Μόνο που εφέτος η κατάνυξη αφορούσε την αντικατάσταση της θρησκείας, με αυτή της λατρείας των αγορών-τράπεζων.
 Τύμπανα πολέμου στην Μεσόγειο, με το λαό της Συρίας να δέχεται χημικό πόλεμο από τους φονταμενταλιστές αντάρτες, να σφάζεται από τον Άσαντ, να βομβαρδίζεται από το Ισραήλ, με τις ευλογίες του Ομπάμα.... πολλοί οι Σωτήρες, ακόμα περισσότεροι αυτοί που θρηνούν πάνω από τους σφαγμένους συγγενείς τους.
 Τύμπανα πολέμου στην Ελληνική κοινωνία. Απολύσεις με απλή υπουργική απόφαση, νησιά ολόκληρα λιμάνια, μαρίνες, εγκαταστάσεις, παραλίες παραδίδονται σε κ\Κινέζους, Τούρκους, Γερμανούς, Ρώσους, Εφοπλιστές - αυτοί δεν έχουν πατρίδα - .. στο όραμα μιας δήθεν ανάπτυξης.
 Τύμπανα πολέμου στις γειτονιές στις πόλεις όλης της χώρας. Με πεινασμένους vs χορτάτων, με εξαθλιωμένους να συνωστίζονται έξω από τα πολιτικά γραφεία των κυβερνητικών βουλευτών και τα γραφεία των Δημάρχων, για το νέο μεγάλο όραμα του Έθνους... το αναβαθμισμένο και ενταγμένο στο ΕΣΠΑ ρουσφέτι... για 376 ευρώ.
 Ένας λαός που έχασε την αξιοπρέπειά του και απελπισμένα προσπαθεί να ιδεολογικοποιήσει την παθητικότητα του. Μια κοινωνία που παρακολουθεί τις εξελίξεις περιμένοντας τον "από μηχανής θεό". Αυτόν που στο Αρχαίο Δράμα έδινε την λύση.
 Και επειδή εμείς είμαστε η λύση, η πορεία προς την απόλυτη καταστροφή συνεχίζεται.
 Πρωτοσέλιδα με πολλά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ. 










Δεν υπάρχουν σχόλια: