Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Πρωτοσέλιδα... χέρι χέρι με ακροδεξιά και Καρατζαφέρη...

 Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής, συνήθως έχουν ειδήσεις μπαγιάτικες, αλλά πολλές σελίδες με απόψεις, σημαντικές συνεντεύξεις, ρεπορτάζ. Έτσι το θέμα της απεργίας της ΟΛΜΕ και των φύλλων πορείας της "χακί κυβέρνησης Σαμαρά" απουσιάζει. Όπως απουσιάζει και το "φλερτ" ΝΔ-Καρατζαφέρη, για επάνοδο του ακροδεξιού σωτήρα στις τάξεις του νέου κόμματος Σαμαρά. Βλέπετε η σημερινή ΝΔ έχει μετατοπισθεί αρκετά πιο δεξιά από τις θέσεις του ΛΑΟΣ. Συνεπώς άνετα μπορούν να τα βρουν, όπως ήδη τα έχουν βρει με την ΝΔ Πλέυρης-Βορίδης-Γεωργιάδης και μια σειρά ακόμα στελέχη του ΛΑΟΣ που πήραν τις θέσεις παλιών Νεοδημοκρατών.
 Τα άδεια ταμεία του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύονται μια καλή δικαιολογία για τον Βενιζέλο για να βάλει το κόμμα στο άρθρο 99 και να φτιάξει ένα άλλο... Το παράδειγμα ποδοσφαιρικών ομάδων που διέλυσαν το σωματείο και αμέσως μετά αγόρασαν ένα άλλο παραμένοντας στα σαλόνια.. προσπαθεί να ακολουθήσει ο Βενιζέλος, είτε βάζοντας κόσμο στους Οικολόγους-Πράσινους.... είτε ρίχνοντας δόλωμα στην ΔΗΜΑΡ...... θα περιμένουμε τις εξελίξεις.
 Στα υπόλοιπα θέματα... για κούρεμα των Ελληνικών καταθέσεων διαβάσαμε.. για καθηγητές-τέρατα διαβάσαμε από το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" φυσικά, για τα greek statistics του Στουρνάρα που παρουσίασε πρωτογενές πλεόνασμα κάνοντας πρωτοφανή στάση πληρωμών.. Είναι τέτοιο το μπαράζ των καθημερινών κακών - για την τσέπη μας - ειδήσεων, που ακόμα απορούμε με τις αντοχές μας.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ




. .


















Δεν υπάρχουν σχόλια: