Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Προβόπουλος :"Σαν ψεκασμένοι αντιδρούν οι Κύπριοι"!!!!!!!!!!! - ΠΟΙΟΣ ΕIΝΑΙ ΑΥΤΌΣ ΠΟΥ ΜΙΛAΕΙ;;;;


Αυτός είναι ο διοικητής της ΤτΕ,της τράπεζας η οποία επικαλούμενη τον "πατριωτισμό του Έθνους",φόρτωνε τις κυπριακές τράπεζες-μέσω των υποκαταστημάτων τους στην Ελλάδα-με τοξικά ελληνικά ομόλογα(είτε από την πρωτογενή αγορά,είτε από τη δευτερογενή,βοηθώντας τα "ευαγή ιδρύματα" της...μαμάς Γερμανίας να απαλλαγούν απ' αυτά).
 Eίναι ο άνθρωπος που αυθαίρετα πήρε τις αποταμιεύσεις ταμείων,πανεπιστημίων και νοσοκομείων και τις έκανε...ασφαλή ομόλογα του ελληνικού δημοσίου.
 Eίναι ο άνθρωπος που μέσα σε μια νύχτα-μέσω του...σωτήριου PSI-μεταμορφώθηκε σε "ομολογιακό κουρέα της Σεβίλης" με αποτέλεσμα ο λαός της Ελλάδας να χρεωθεί 50 δις για να "αναστήσει" τα ζόμπι-επωνομαζόμενα και τράπεζες-και ο λαός της Κύπρου να μην έχει...μαντήλι να κλάψει!
 Ακόμα,είναι αυτός που...σφύριζε αδιάφορα στις εκκλήσεις της κυπριακής ηγεσίας για ταμειακή διευκόλυνση,μέσω του ελληνικού ELA,στέλνοντας τη μεγαλόνησο μια ώρα αρχύτερα στο στόμα του Σόιμπλε!
 Τέλος,είναι αυτός του οποίου ο "οραματιστής της ισχυρής Ελλάδας του ευρώ και...των swaps της Goldman Sachs" Κ.Σημίτης του έδωσε διαρκή "άφεση αμαρτιών",μέσω του νόμου περί ασυλίας του διοικητή της ΤτΕ για τις αποφάσεις του,άσχετα αν έστειλαν μια χώρα στον όλεθρο!
 Ε,αυτός ο...φωστήρας-αφού υποβοήθησε τον...οικονομικό Αττίλα να εισβάλλει στο νησί-τώρα χαρακτηρίζει τους Κύπριους...ψεκασμένους!
Φτου σου @$#@##@!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: