Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Πρωτοσέλιδα..... Στα χρόνια του Μαυρογιαλούρου.. υπήρχε και......

 Στον επόμενο τόνο, ο μισθός σας θα είναι 480 ευρώ μικτά.
 Με πρόταση Βενιζέλου παρακαλώ! Αν το ψηφίζανε και με αναδρομική ισχύ... θα ξοφλούσε και τους υπαλλήλους που έχει απλήρωτους εδώ και ένα χρόνο ο Μπέννυ.
  Μέσα στην βιβλική καταστροφή που έχουν φέρει τη χώρα, του βγήκε και το "Ουαι ημίν.." με "η" το εννοούσε ο τσεκουράτος... κακώς παρεξηγήθηκε η αντιπολίτευση.
 Με τον ΣΥΡΙΖΑ τα έβαλε ο Μ.Γλέζος. "Τι αντιδράτε που έχουνε τα πάντα σε ένα άρθρο; Αφήστε τους να εκπαιδεύονται... Έτσι και μεις ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ θα πάρουμε πίσω όλους τους νόμους του Μνημονίου!!"   Από  χθες πολλοί έχουν κάνει στροφή 360 μοιρών και βρίζουν...
 Έμαθαν από την Καθημερινή και τον κ. Ρωμανιά ότι από 1.1.2015 οι συντάξεις για όλους πάνε στα 360 ευρώ και από εκεί απαντούσαν κοροιδευτικά σε όσους τους το έλεγαν - εμείς το έχουμε γράψει καμιά 10αρια φορές - τους έλουσε κρύος ιδρώτας.
 Δεκάδες δημοτικές επιχειρήσεις - και η δική μας ΚΔΕΠΑΠ - κλείνουν, στέλνοντας χιλιάδες εργαζομένους στην ανεργία... ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ........ - ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ - 
 Όσο για τους φόρους... ψάχνουν εναγωνίως στην κυβέρνηση να θυμηθούνε ΤΙ ΔΕΝ εχουνε φορολογήσει.. να το περάσουνε στο νέο νομοσχέδιο!!
 "Ευτυχώς που δεν βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ να μας πάρει τους μισθούς και τις συντάξεις... ΕΥΤΥΧΩΣ".
καλή ανάγνωση.









Δεν υπάρχουν σχόλια: