Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Πρωτοσέλιδα ... Στοίβα τα Μνημόνια.. την ώρα που γεμίσαμε τρύπες!


Κατετέθη και το νέο πολυνομοσχέδιο.. προωθείται για ψήφιση την Κυριακή το βράδυ.. και από Δευτέρα μπαίνουμε και επισήμως στην Μεγάλη Εβδομάδα..
 Κυριακή απόγευμα, όσοι το αισθανόμαστε ακόμα οργή για αυτά που ζούμε,  θα είμαστε έξω από την Βουλή στο Σύνταγμα.
 Οι υπόλοιποι μπορούν να να ξεκινήσουν τις ετοιμασίες για το αρνί του Πάσχα, συνιστάται η λήψις πολλών φωτογραφιών και βίντεο για να τα έχουμε να τα θυμόμαστε!
 Ο Βρούτσης έχει νευριάσει τον Σαμαρά, γιατί πήγε να περάσει την μείωση των συντάξεων κατά 35% κρυφά και τον πήραν χαμπάρι! Ναι καλά καταλάβατε. Ο Σαμαράς νευρίασε για τον πήραν χαμπάρι.
 Ο Σπυρόπουλος του ΙΚΑ πήγε και αυτός να περάσει κρυφά νόμο με  νέες μειώσεις συντάξεων σε όσους έχουν διαδοχική ασφάλιση. Και αυτόν τον πήραν χαμπάρι και το απέσυρε... Και με αυτόν τσατίστηκε ο Σαμαράς.. μια δουλειά τους έβαλε να κάνουν..
 Τα ίδια και με τον Μανιτάκη, πήγε στα μουλωχτά να περάσει νόμο που καταγεί ... τους νόμους του!!! και πάλι τον πήραν χαμπάρι.... Νεύρα .. πολλά νεύρα στην τρόικα εσωτερικού.
 Η μία τρύπα διαδέχεται την άλλη... ελλείμματα... ανείσπρακτες οφειλές... στόχοι που δεν πιάνονται... μαύρη τρύπα και στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ.... μόνο 100 εκ. λείπουν... σιγά!
Το δημόσιο αυξάνει τα χρέη του για να πετύχει λέει πρωτογενές πλεόνασμα και γελάει  ο κάθε πικραμένος.
 Μπροστά στην τρύπα της Ολυμπίας οδού έβγαλαν αναμνηστική Σαμαράς-Βενιζέλος... Μαύρη τρύπα που μας έφαγε....
ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ.



. .














     Μετά απο αυτό ένα καφεδάκι...

 



 Και να μην ξεχνάμε ότι 69 χρόνια πριν... Οι Γερμανοί μπαίνανε με τανκς στην Αθήνα... - καμιά σχέση με τα banks -.

Δεν υπάρχουν σχόλια: