Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Πρωτοσέλιδα... Ποιός φοβάται τη Γερμανία;

Όταν κάποιος τρέμει την σκιά του την ίδια, είναι επικίνδυνος για τον ίδιο του τον εαυτό, λένε οι ψυχολόγοι.  Χθες στο κοινοβούλιο, ΟΛΟΙ πλην Χ.Α. και Βενιζέλου έδειξαν ότι θέλουν και έχουν αποφασίσει να διεκδικήσουν από την Γερμανία, τις οφειλές της.
 Τα πρωτοσέλιδα των περισσοτέρων σημερινών εφημερίδων, δείχνουν τις προθέσεις αλλά και τις εξαρτήσεις πολλών από τις εφημερίδες που έχουν αναλάβει την ενημέρωσή μας.
  Υπόλοιπες ενδιαφέρουσες ειδήσεις.... 
 ΟΠΑΠ... Μεγάλο στοίχημα με έναν παίζει και όλους εμάς να πληρώνουμε. Εφορία... μέχρι και 100 δόσεις - το τυρί το δες.. τη φάκα.. - Μέχρι 100 δόσεις με την υποχρέωση να μην ξανα-καθυστερήσεις, μελλοντικές οφειλές!
 Μνημόνιο νο4 Το επονομαζόμενο και "μουλωχτό", κανείς δεν το έχει πάρει χαμπάρι... κάποιοι το κοστολογούνε 4,5 δίς επιπλεόν μέτρα... Κατατίθεται σήμερα... σύντομα και στην γειτονιά σας...
 Προχωράνε οι απολύσεις.  Αχ αυτοί οι επίορκοι... μεγαλώνουν, αυγαταίνουν, και αν σωπάσουν και δηλώσουν υποταγή στην Α.Ε. τρόικα μπορεί και να την γλυτώσουν.... Καταλάβατε επιτέλους;.
 Το παραστρατιωτικό του Δένδια συλλαμβάνει ότι κινείται και δεν φοράει μαύρες μπλούζες με μαίανδρο.
Στην Υγεία οι καθυστερήσεις και τα μηχανήματα στέλνουν καθημερινά στον θάνατο συμπολίτες μας - έχετε ακούσει τίποτα για την συνενοχή; - .
Συνταγματικό πραξικόπημα Μανιτάκη.. αλλά ποιος νοιάζεται για την Δημοκρατία;
 Ανεργία που φρενάρει .. καλπάζοντας... και άλλα που μπορείτε να τους ρίξετε μια ματιά στα ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ




.











Δεν υπάρχουν σχόλια: