Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Πρωτοσέλιδα.... Έπρεπε να το είχαμε πάει στοίχημα...


Μήνες τώρα το έγραφαν όλοι. Σιγουράκι ο Μελισσανίδης. Μπορεί να μην έδωσε ένα ευρώ για την "αγαπημένη του" ΑΕΚ... Αλλά 622 για να πάρει τον ΟΠΑΠ θα δώσει!... Βέβαια αν με 622 παίρνεις ένα "μαγαζί που έχει καθαρά 500... και χρηματιστηριακά αξίζει 740!!! έχει διαφορά.!
 Όρνια που έχουν πέσει πάνω στους άνεργους, οι τρεις της συγκυβέρνησης. Το πακέτο του ΕΣΠΑ είναι καλό ρουσφέτι, που αν διατεθεί σωστά και από σωστούς δημάρχους... εξασφαλίζει ομήρους-ψηφοφόρους.... Παιχνίδι που είχε το έπαιξαν και στις προηγούμενες εκλογές με αρκετή επιτυχία - και ας μην το πήρε χαμπάρι η αντιπολίτευση -.
 Ο Πειραιώς - ακροδεξιός μέχρι κόκκαλο - επιτίθεται στην Χ.Α.. Το ότι οι περισσότεροι από αυτούς έχουν καιρούς δηλώσει ότι είναι με το δωδεκάθεο!! στάθηκε αρκετό στο να τα χαλάσουν..
 Ο Μπόμπολας πήρε χθές άλλο ένα πακέτο idiotικοποίησης..
 Ο Άκης περιμένει τον Σημίτη και τον Βενιζέλο για μάρτυρες... - κάτι μου λέει ότι μέχρι το τέλος της δίκης... θα σκάσουν πολλά κανόνια! -.
 Με την χθεσινή του ομιλία ο νέος γ.γ. εξασφάλισε αρκετή προβολή από τα κανάλια. Άσχετα με το τι άλλο είπε... όλα έδειξαν πλάνα με την επίθεση του εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Με τέτοια επαναστατικότητα.. όλοι οι τραπεζίτες έχουν χάσει τον ύπνο τους και κυκλοφορούν με μαύρους κύκλους στα μάτια...
 ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

















Δεν υπάρχουν σχόλια: