Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Με τροπολογία σκάνδαλο, χάρισαν στους εαυτούς στους πάνω από 250εκ Ευρώ!

Την ντροπολογία, κατέθεσαν την Πέμπτη στη Βουλή οι νεοδημοκράτες βουλευτές Δ. Χριστογιάννης, Δ. Τσουμάνης, Δ. Σταμενίτης, λίγη ώρα πριν την ολοκλήρωση της συζήτησης του νομοσχεδίου που είχε καταθέσει το υπουργείο Ανάπτυξης για «Διαμόρφωση φιλικού αναπτυξιακού περιβάλλοντος για τις στρατηγικές και ιδιωτικές επενδύσεις και άλλες διατάξεις».
 Όταν ρωτήθηκαν από την "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ" απάντησαν ότι τους εδόθη!!!! και οι ίδιοι δεν καταλάβαιναν τι αφορούσε η ντροπολογία... "κάτι για κάποια πρόσωπα δημοσίου δικαίου ... πρέπει να αναφέρεται..!!" απάντησαν οι βουλευτές της Ν.Δ.
 Η ντροπολογία, εδόθη από τους συνεργάτες του Α.Σαμαρά και βέβαια έβγαζε από την δύσκολη θέση την Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ που χρωστάνε πάνω από 250εκ στις τράπεζες.
 Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ δήλωσαν ότι καταψηφίζουν.. οι υπόλοιποι δεν αντέδρασαν!
 Και αν δεν έγινε μεγάλο μπάχαλο στα "ελληνικά ΜΜΕ" είναι γιατί με την σειρά τους περιμένουν μια αντίστοιχη ντροπολογία που θα τους βγάλει από την δύσκολη θέση.
 Βλέπετε είναι ΟΛΑ καταχρεωμένα, έχουν απλήρωτους τους πάντες, χρωστάνε δις, και βεβαίως, δεν στηρίζουν τζάμπα την κυβέρνηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: