Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

VIDEO - Άγρια επεισόδια σε ξενοδοχείο στην Καβάλα - Εργαζόμενοι μόλις είδαν τον Μ. Βορίδη τα έκαναν γυαλιά καρφιά - Φυγαδεύτηκε σε δωμάτιο


- Εργαζόμενοι μπήκαν στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου και δεν άφησαν τίποτα όρθιο
- Φώναζαν συνθήματα: "Μάκη Βορίδη πάρε το Μνημόνιο και φύγε από εδώ...ουστ"...
- Από τα αυγά, τις καρέκλες και τα τραπέζια που πετούσαν η συνέντευξη Τύπου ματαιώθηκε
- Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. αρνήθηκε να τους δει
- ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Έντονα επεισόδια προκλήθηκαν αργά απόψε το απόγευμα από ομάδα εργαζομένων στην KAVALA OIL με αφορμή στην Καβάλα την επίσκεψη του πρώην υπουργού και κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη.

Οι εργαζόμενοι φωνάζοντας συνθήματα λίγο πριν ξεκινήσει η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό στην είσοδο του ξενοδοχείου "Ωκεανίς" και εισήλθαν μέσα όπου προκάλεσαν υλικές ζημιές. Έσπασαν την τζαμαρία στην είσοδο του ξενοδοχείου και πέταξαν μπογιά. Στη συνέχεια ανέβηκαν στο χώρο όπου επρόκειτο να δοθεί η συνέντευξη αναποδογύρισαν τραπέζια και καρέκλες και έσπασαν ποτήρια και πιάτα και πετούσαν αυγά.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Ευθυμιάδης, σε δήλωσή του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ τόνισε «οι εργαζόμενοι ήρθαν αποφασισμένοι στο ξενοδοχείο για να προκαλέσουν επεισόδια. Εμείς είχαμε την επιθυμία να κάνουμε διάλογο μαζί τους αλλά δυστυχώς δεν μας έδωσαν κανένα περιθώριο. Εκφράζω την λύπη μου γι' αυτά τα απαράδεκτα γεγονότα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΗ κατάσταση παρέμεινε έκρυθμη για πάρα πολύ ώρα με αποτέλεσμα ο κ. Βορίδης να παραμείνει αποκλεισμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και οι διοργανωτές ν΄ ακυρώσουν όχι μόνο τη συνέντευξη Τύπου αλλά και την προγραμματισμένη ανοιχτή εκδήλωση φίλων και στελεχών του κόμματος όπου επρόκειτο να μιλήσει ο πρώην υπουργός.

Η αντίδραση των εργαζομένων της KAVALA OIL σχετίζεται άμεσα με την ψήφιση από την Βουλή την προσεχή Τρίτη της νέας τροποποιητικής σύμβασης για την επέκταση των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου στον Πρίνο για άλλα 25 χρόνια. Η νέα σύμβαση που θα ψηφιστεί θα αντικαταστήσει τη σύμβαση του 1999.
newsit.gr 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Το μήνυμα, αν είναι γνήσιο και όχι χαλκευμένο ενσωματώνει της «προφορικά» εκφρασθείσες ανησυχίες για νεκρούς (!) στην Ελλάδα από κοινωνική αναταραχή και παρουσιάζει τρόπους και μεθόδους διαφυγής από μία χώρα που περίπου μοι΄ζει με το Ιράκ ή την Συρία!" KAΛA ΔEN TO ΠHPATAI XAMΠAPI OTI AYTA TA "KOΛΠA" EINAI TΩN TPOIKANΩN ;;; TPOMOKPATOYN ME TETOIA !! TA ΠPAΓMATA ΣTHN EΛΛAΔA EINAI KAΘAPA, AΠO THN MIA MEPIA EINAI O EΛΛHNIKOΣ ΛAOΣ, KAI AΠO THN AΛΛH TA ΓPABATOMENA NTOΠIA KAI TA ΓPABATOMENA AΛΛΛOΔAΠA KAΘAPMATA !! TA ΣAΠIA KPEATA ΣTHN XΩPA EINAI ΔEN EINAI 3% !!! ΠPOΣ TI OΛA AYTA ;;; TA ΓPABATOMENA KAΘAPMATA ΦOBOYNTAI !! NA .... ΦOBOYNTAI !!!!