Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΔΝΤ και Eurogroup, έσυραν τήν οικονομία τής Κύπρου στήν καταστροφή

 Με τον Σαμαρα και την τρόικα εσωτερικού να στηρίζουν την ... Μέρκελ και να καταπίνουν τα καταστήματα των Κυπριακών τραπεζών, η Κύπρος οδηγείται σε μια καταστροφή μεγαλύτερη ίσως από αυτήν του '74.
 Οι "ευρωπαίοι φίλοι μας" δεν έψαχναν για λύση ούτε σήμερα ούτε πριν μια βδομάδα.
 Μήνυμα ήθελαν να στείλουν. Ότι κανείς δεν μπορεί να αναπτύσσει δραστηριότητες, χωρίς την έγκριση τους. Κανείς δεν μπορεί να ενοχλεί τις δραστηριότητές τους κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με την προπαγάνδα τους.
 Τα "ελληνικά" "ΜΜΕ" αυτή τη φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους.
  Μέχρι και φωτογραφίες από αμερικάνικα s/m πριν τον τυφώνα SANDY επεστράτευσαν για να σπείρουν ένα κλίμα φόβου και πανικού.

   Χθές το πρωί, σε ανταπόκριση από το Λονδίνο, σε εκπομπή του ΣΚΑΙ "πνευματικός" άνθρωπός, έλεγε ότι κακώς η Κύπρος είπε ΟΧΙ γιατί τωρα θα το πληρώσει ακριβά, ¨και οι Έλληνες είπαμε ΟΧΙ το 1940 αλλά μετά το πληρώσαμε με 800.000 νεκρούς! ενώ αν δεν είχαμε οδηγηθεί σε σύγκρουση........." ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ STUDIO ΤΟΥ SKAI ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ!!!".
 Ελλάδα και Κύπρος αποδομούνται. Οικονομικά, ηθικά, κοινωνικά. Στα επόμενα χρόνια, αν δεν υπάρξει απόφαση και αντίδραση ίσως ζήσουμε τα τελευταία χρόνια του Ελληνισμού - τουλάχιστον όπως τον ξέρουμε -.
 Την ώρα της καταστροφής, πολές κερκόπορτες, πολλοί Εφιάλτες, πολλοί Γούσηδες, πολλοί Τσολάκογλου, Γεωργαλάδες, Γκαιμπελίσκοι,αποβράσματα της ιστορίας, συναντήθηκαν και κάνουν πάρτυ πάνω στις πλάτες του Ελληνικού Λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: