Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Η πρόταση του Φαήλου Κρανιδιώτη για δέσμευση καταθέσεων

Στις 12 Φεβρουαρίου 2012 ο σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης προτείνει δέσμευση καταθέσεων!

Εκτός από υπέρμαχος της συνεργασίας ΝΔ-Χρυσής Αυγής, είναι υπέρμαχος και της δέσμευσης των καταθέσεων ο σύμβουλος του Α.Σαμαρά, blogger - antinews - και συνεργάτης εφημερίδων - Παραπολιτικά -. Αν αναρωτιέστε ποιος είχε αυτή την ηλίθια ιδέα και κατάφερε να πείσει τους Σαμαρά και Αναστασιάδη... μην αποκλείεται να είναι ο ίδιος ο σύμβουλος του Έλληνα πρωθυπουργού..
 Επίσης μπορείτε να καταλάβετε γιατί στριγκλίζουν εκεί στην ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ - κρατώντας τα χαρτάκια που τους έδωσαν από το γραφείο ..... - απλά για να καλύψουν τις δικές του ενοχές!
Το κείμενο επιγράφεται «Καλές οι Θερμοπύλες αλλά ακόμη καλύτερες οι Πλαταιές» και πρωτοδημοσιεύθηκε στην «Κυριακάτικη δημοκρατία» στις 12 Φεβρουαρίου 2012 ενώ στη συνέχεια αναρτήθηκε και στο antinews.gr. Μπορείτε να το δείτε εδώ.

Σε ενυπόγραφο σχόλιο του κάτω από το κείμενο ο Φαήλος Κρανιδιώτης αναφέρει: "Θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε σε δέσμευση, κλιμακωτά, από 10 έως 20% των ιδιωτικών καταθέσεων, δίνοντας έντοκα γραμμάτια του δημοσίου, ώστε να εξοικονομήσουμε με αυτό τον αναγκαστικό εσωτερικό δανεισμό τα δισεκατομμύρια που χρειάζονται, ώστε να έχουμε μπροστά μας ένα έτος, στο οποίο η κυβέρνηση να βρει λύσεις". Δείτε και το αντίστοιχο screenshot:



Βέβαια, η ΝΔ αντί να ντρέπεται και να απολογείται για τη συναίνεσή της στα εγκλήματα εις βάρος του ελληνικού και του κυπριακού λαού, βγάζει ανακοινώσεις διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα και κατηγορώντας (και πάλι!) τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ συγχρόνως κρύβεται και υπεκφεύγει να απαντήσει επί της ουσίας. Σα να λέμε: Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης!
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: