Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΠάρος, 13/02/2013
ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ
ΠΑΡΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΩΝ
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Το στοίχημα κερδήθηκε: Οι πολίτες της Πάρου και της Αντιπάρου, μαζί με τους συμπατριώτες μας που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα, πραγματοποιήσαμε μια πρωτόγνωρη κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας διεκδικώντας ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Με αφορμή την απαράδεκτη κατάσταση του Κέντρου Υγείας Πάρου, με τις τρομερές ελλείψεις σε Γιατρούς, Νοσηλευτές και Διασώστες του τοπικού ΕΚΑΒ οργανώσαμε την λεγόμενη «απόβαση των Παριανών και Αντιπαριωτών». Συναντηθήκαμε και παραδώσαμε πάνω από 6500 υπογραφές Πολιτών στον αρμόδιο Υπουργό Υγείας, στα Γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στα Πολιτικά Κόμματα στη Βουλή.
 
Με συντονιστή και οργανωτή το Συντονιστικό όλων των Φορέων των δύο νησιών μας, και την μαζική μας αγωνιστική παρουσία, καταφέραμε όλοι μαζί, να κινητοποιήσουμε την Κοινωνία και να δημιουργήσουμε μια παρακαταθήκη για το παραπέρα δυνάμωμα του αγώνα και των κινητοποιήσεων μας, γιατί όταν η κοινωνία βγαίνει στο προσκήνιο ανατρέπονται σχεδιασμοί ,υστεροβουλίες και πολιτικές σκοπιμότητες.

 Χαιρετίζουμε όλους  τους Πολίτες που, αψηφώντας  αναβολές και άλλες αντίξοες συνθήκες, αγκάλιασαν την κινητοποίηση και με την δυναμική παρουσία τους, στο Υπουργείο και στη πορεία, έγραψαν ιστορία. Ο αγώνας αυτός είναι αγώνας της κοινωνίας και ανήκει σε όλους τους Παριανούς και Αντιπαριώτες.

Η πρωτοφανής επιτυχία της «απόβασης» ας είναι και μια απάντηση σε όλους αυτούς, που με την στάση τους, προσπάθησαν να την διαβάλλουν και να την οδηγήσουν σε αποτυχία. Ας καταλάβουν ότι η ενότητα του Παριανού και Αντιπαριώτικου λαού, που επιτεύχθηκε μέσα στην κινητοποίηση για το Κέντρο Υγείας, είναι τόσο ισχυρή, που κανένας παλαιοκομματικός παράγοντας και πραχτική, δεν μπορεί να την ανατρέψει. Οι προσπάθειές τους έπεσαν στο κενό. Ας καταλάβουν καλά ότι η Κοινωνία τους απομόνωσε και αγκάλιασε το Συντονιστικό που, μετά από συνεχή και ακούραστη δουλειά μηνών, κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές τους και να φέρει σε πέρας αυτή την τεράστια Κινητοποίηση, που είχε ως  πρώτη της κορύφωση τη Μεγαλειώδη Διαδήλωση της Αθήνας.
ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ
ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: