Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

«το μοναδιαίο κόστος εργασίας μειώθηκε στην Ελλάδα αλλά ο κατώτατος μισθός παραμένει σε υψηλά επίπεδα και αυτό πρέπει να το προσέξουμε για την ανάπτυξη».

 Ο μισθός του Μέργου; ... 4750! 
Σοκ από δήλωση του γγ του υπουργείου Οικονομικών

Ο κατώτατος μισθός παραμένει υψηλός (!), είναι η άποψη του Μέργου, που βέβαια έχει μισθό.. 4,750.00 ευρώ τον μήνα!

Καταλάβατε τώρα τι εννοούν ανάπτυξη;  Μισθοί κάτω από 200 ευρώ για να αρχίσει η "ανάπτυξη" τους.... Μετά τον μισθοσυντήρητο Βρούτση που ...ξέρει από χαμηλούς μισθούς ήρθε και το δεύτερο χτύπημα. 

Ετοιμαστείτε... μισθοί Βουλγαρίας εν όψει!!!

 586 μικτά, 511 μικτά για τους νέους και εν όψει κατάργησης συλλογικών συμβάσεων η πρόβλεχη για εξίσωση με τον χαμηλότερο μισθό στην ΕΕ σιγά σιγά .. επαληθεύεται.  

  Αυτά σε συνδυασμό με την κατάργηση των απεργιών μέσω νομοθετικών ρυθμίσεων Βρούτση... μας προετοιμάζει για την νέα περίοδο. Την περίοδο των σκλάβων, με πλήρη έννοια του όρου.

"Μιλώντας στη γενική συνέλευση των Ασφαλιστικών Εταιρειών, ο κ. Μέργος έκρινε μη ικανοποιητική τη μείωση του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, τονίζοντας πως... παραμένει υψηλός σε σχέση με άλλες χώρες, παρά τις μειώσεις που έχουν υποστεί οι μισθοί.

Ο κ. Μέργος συγκεκριμένα ανέφερε πως «το μοναδιαίο κόστος εργασίας μειώθηκε στην Ελλάδα», αλλά υπογράμμισε ότι «ο κατώτατος μισθός παραμένει σε υψηλά επίπεδα και αυτό πρέπει να το προσέξουμε για την ανάπτυξη».

Το ίδιο ακριβώς επιχείρημα περιελάμβανε και στην έκθεσή της η Τρόικα, πριν την εκταμίευση της δόσης του Ιανουαρίου"

Δεν υπάρχουν σχόλια: