Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Η Κατάρ α του Κατάρ.... - Τί έγινε τελικά στο Κατάρ;

"Φήμες -επαναλαμβάνω φήμες - λένε ότι το Κατάρ το χρησιμοποιούν εγχώριοι μεγαλοεπιχειρηματίες για να μπορέσουν με όχημα εταιρείες με έδρα το Καταρ να πάρουν κοψοχρονιά και χωρίς αντιδράσεις την δημόσια περιουσία που τους χαρίζει η τρικομματική κυβέρνηση".Με το που πάτησε το πόδι του στο Κατάρ ο Αντώνης Σαμαράς, έσκασε το σκάνδαλο με την δωροδοκία της κυβέρνησης για να αποσπάσει από την FIFA την διοργάνωση του Μουντιάλ.

Σήμερα ανακοινώθηκε ότι Επιτροπή Ηθικής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας "παίρνει" από το Κατάρ την διοργάνωση του Μουντιάλ.... ε! αυτό είναι το μόνο αξιοσημείωτο γεγονός από την επίσκεψη. Τσάμπα η πολυμελής αντιπροσωπεία από επιχειρηματίες και στελέχη.   Εδώ και τρία χρόνια τα πήγαινε-έλα με το Καταρ και από τον Γ.Α.Παπανδρέου και τώρα από τον Σαμαρά είναι πολλά και όλα τελειώνουν με μια παταγώδη αποτυχία. Εφημερίδες και

κανάλια ασχολούνται με τις υποσχέσεις του "πήγαινε" αλλά ποτέ με τις διαψεύσεις του "έλα".

Φήμες - επαναλαμβάνω φήμες - λένε ότι το Κατάρ το χρησιμοποιούν εγχώριοι μεγαλοεπιχειρηματίες για να μπορέσουν με όχημα εταιρείες με έδρα το Καταρ να πάρουν κοψοχρονιά και χωρίς αντιδράσεις την δημόσια περιουσία που τους χαρίζει η τρικομματική κυβέρνηση.

Κάτι σαν την περίπτωση Βγενόπουλου....
Κάτι σαν τον Τσάκα.....
Περιμένουμε εξελίξεις....


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: