Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ανεργία-Καταστολή-Παραπληροφόρηση

 Στο 30% η ανεργία και οι συνεχείς αναφορές σε αυτό, καταντάει πια κουραστικό. Εντάξει το καταλάβαμε, η ανεργία το επόμενο δίμηνο θα πάει στο 32% στο τέλος του χρόνου στο 35%... κ.ο.κ.
 Το 2008 εργαζόταν 5.000.000 Έλληνες και έπαιρναν μέσο όρο καθαρά 1.200 ευρώ. Αν κάνετε τον πολαπλασιασμό, μιλάμε για 84δις που στο μεγαλύτερο κομμάτι του έπαιφτε στην αγορά.
 Το 2013 εργάζονται πλέον 3.400.000 και παίρνουν καθαρά, μέσο όρο 800 ευρώ. Αν κάνετε τον πολλάπλασιασμό, αυτό σημαίνει 32,6δις που δεν πέφτουν όλα στην αγορά, γιατί μεγάλο κομμάτι από αυτά πάει σε χαράτσια και φόρους, και από εκεί "φευγουν" για την αποπληρωμή του χρέους.
 Αυτό είναι ύφεση και υποτίμηση της οικονομίας.
 Αν αύριο οι εργαζόμενοι γίνουν 4.000.000 με μέσο όρο 500 ευρώ καθαρα αυτό σημαίνει ότι θα μιλάμε για 24 δίς, που θα υπολείπεται σε ετήσια βάση κατα 60δις από το 2008 αλλά και μια κυβέρνηση που θα πανηγυρίζει γιατί θα έχει ..ΑΝΑΠΤΥΞΗ.....ΜΕΙΩΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ... ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ!!!
 Και επειδή αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό, θα επιστρατευτούν 5 τύποι που έχουν καταλάβει παράνομα τις δημόσιες συχνότητες και δεν πληρώνουν μία...
 Που έχουν απαλλαγεί από την καταβολή φόρου για τις διαφημίσεις.
 Που παράλληλα έχουν απλωθεί σε όλη τη χώρα καταβροχθίζοντας ορυκτό πλουτο, λιμάνια, μαρίνες, εθνικές οδούς, δημόσια έργα... κλπ κλπ κλπ.
 Που έχουν στον τηλεσχολιασμό ανθρώπους που συνήθως δεν αμείβονται από το κανάλι αλλά από έναν κρατικό οργανισμό, στον οποίον δήθεν ασχολούνται στις "δημόσιες σχέσεις" .. αλλά δεν πατάνε το πόδι τους ποτέ!!!.
 Και θα ανοίγουνε σαμπάνιες.. θα χύνουνε χολή σε όσους "είχαν αντίρρηση" θακάνουνε αγιογραφίες σε όλους αυτούς που ληστεύουνε τις περιουσίες μας.
 Και γαι τους πιο υποψιασμένους έχουμε στο τέλος το καλύτερο.
 Ένα πολυάριθμο -αλήθεια τελικά πόσοι είναι; - παραστρατιωτικό σώμα, που δεν έχει καμιά σχέση με την Ελληνική Αστυνομία - και κάποια στιγμή πρέπει να το ξεχωρίσουμε - που κινείται με φανατισμό, με μίσος, εναντίον όποιο διαμαρτύρεται, φωνάζει, έχει αντιρρήσεις.
 Ας ξέρουμε με ποιούς έχουμε να κάνουμε.
 Δεν έχουμε απέναντι μας τους δημοσιογράφους. Δεν είναι δημοσιογράφοι οι τηλεσχολιαστές. 
 Είναι άλλο επάγγελμα. 
Διαβάζουνε τις ερωτήσεις, ακούνε τον υποβολέα, κάνουν και λίγο θέατρο, και  στο τέλος του μήνα εισπράτουν πολάπλάσιου μισθούς από έναν δικαστικό, έναν στρατηγό, έναν καθηγητή πανεπιστημίου, ένα δάσκαλο, ένα γιατρό.
 Δεν έχουμε απέναντί μας την Αστυνομία.
 Δεν είναι αστυνομία αυτό το παραστρατιωτικό συνοθύλευμα. 
 Αυτή η αγέλη που όταν δέρνει μου θυμίζει τους "Γκρίζους λύκους" και τον Ισαακ. Αυτός ο στρατός από μαλλιάδες με τα ξηλωμένα τζίν, τα μούσια, τα σακκίδια, και το περίεργο βλέμμα που έχουν κατακλυσει κάθε γωνία της Αθήνας - και τελικά είναι της ασφάλειας- .
 Δεν είναι κυβέρνηση αυτή που έχουμε. Τουλάχιστον δεν είναι κυβέρνηση που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού.
 Αν το συνειδητοποιήσουμε.. έχουμε ελπίδες.










Δεν υπάρχουν σχόλια: